Αλβανία: Χάος και παράπονα με τα εισιτήρια του τελικού στο Conference League

Η Ρόμα και η Φέγενορντ είναι οι δύο φιναλίστ της διοργάνωσης της Conference League, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Air Albania» των Τιράνων, στις 28 Μαΐου.

Οι Ιταλοί φίλαθλοι στη Ρώμη ανυπομονούν για αυτόν τον αγώνα, αλλά το ιταλικό μέσο «Corriere Dello Sport» γράφει ότι η κατάσταση όσον αφορά τα εισιτήρια είναι χαοτική.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το γήπεδο έχει δημιουργήσει μεγάλες δυσκολίες για τον τελικό, έχοντας περιορισμένη χωρητικότητα με μόλις 19 χιλιάδες θέσεις για τον τελικό αγώνα, αν και θεωρείται ένα από τα στολίδια της Ευρώπης.

Και οι δύο ομάδες περίμεναν να λάβουν, όπως είναι η παράδοση, το ένα τρίτο των εισιτηρίων για αυτή την πρόκληση, αλλά η UEFA τους παρέδωσε πολύ λιγότερα. Η Ρώμη έχει λάβει μόνο 3.500 εισιτήρια, τα οποία αναγκάστηκε να διανείμει δωρεάν.

Στην Ιταλία επικρίνουν την UEFA για την επιλογή ενός μικρού γηπέδου, αλλά ο Ιταλός αρχιτέκτονας του σταδίου “Air Albania”, Marco Kazamonti, έχει επιμείνει ότι όλοι πρέπει να δουν αυτόν τον αγώνα ως μια καλή ευκαιρία για να απολαύσουν μια σύγχρονη εγκατάσταση που θα πρέπει να ληφθεί ως παράδειγμα και στην γειτονική χώρα.

Πηγή: Euronews Albania

Μετάφραση: Σταυρούλα Ευάγγελου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος