Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα 150 μέτρων στην Εύβοια – Μέσω του 112 ενημερώθηκε η Πυροσβεστική

Σε χαράδρα 150 μέτρων, με αποτέλεσμα ένας επιβάτης να χάσει τη ζωή του, έπεσε αυτοκίνητο στη βόρεια Εύβοια, το απόγευμα της Κυριακής (28/09).

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στον δρόμο Ροβιές – Όσιος Δαυίδ, με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει στη χαράδρα, κοντά στον οικισμό Παλαιοχώρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα, το ένα από τα οποία φέρεται να έχασε τη ζωή του.

Ο οδηγός ήταν μάλιστα αυτός που ειδοποίησε άμεσα μέσω του 112, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η Πυροσβεστική.

Στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, απεγκλωβίζοντας έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του κι έναν πολύτραυματία, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος