Λεωφορείο με 30 επιβάτες εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στην παλιά Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας πριν από τον Ριζόμυλο.
Στο όχημα επέβαιναν γυναίκες με προορισμό ένα μοναστήρι, στα Κανάλια Μαγνησίας, ενώ είχαν ξεκινήσει από τον Άγιο Θωμά της Λάρισας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, 13 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ η πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης, Προσφοράς και Αγάπη που διοργάνωσε την προσκυνηματική εκδρομή ήταν όρθια και μάζευε τα εισιτήρια όταν κατάλαβε από τους ελιγμούς του οδηγού ότι κάτι συνέβαινε. Είχαμε προορισμό το Μοναστήρι της Παναγίας στα Κανάλια για να τελέσουμε μια αρτοκλασία υπέρ υγείας. Ευτυχώς η Παναγία μας βοήθησε και δεν σκοτώθηκε κανείς.

Κάνοντας χρήση του 112 οι επιβάτες ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Σύμφωνα με δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ το ατύχημα έγινε όταν ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει ένα σκύλο που ήταν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του λεωφορείου.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και τέσσερα ασθενοφόρα, ενώ διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για να βοηθήσουν.


Ρεπορτάζ: Φρόσω Παύλου – Βαγγέλης Μητρούσιας
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος