Αχ. Μπέος: Δεν έχω πει ακόμη την τελευταία λέξη

Την ερχόμενη Παρασκευή θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για να ορίσει τον αντικαταστάτη του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου ο οποίος σήμερα παρέλαβε την διαπιστωτική πράξη που τον θέτει σε αργία. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη, έχει ήδη προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας και περιμένει την απάντησή του πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Παρασκευή. Επιτέθηκε για άλλη μια φορά σε όσους βιάζονται να δουν στη θέση του να επιστρέφει “ο Σκοτινιώτης” και τόνισε πως η πόλη θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά σύμφωνα με το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής.

«Αυτό ήταν το πρόβλημα για κάποιους δημοσιογράφους στην πόλη επί μια βδομάδα;  Αν  έφερε το περιστέρι, ο ταχυδρόμος τη διαπιστωτική πράξη; Είναι ένα έγγραφο που παρελήφθη σήμερα, δεν κρυβόταν κανένας, απλά η αρμόδια υπάλληλος είχε δυο μέρες άδεια.  Την Παρασκευή θα συνεδριάσει το Δημοτικό  συμβούλιο και μέχρι τότε θα εξετάσουμε κάποιες νομικές εκκρεμότητες. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται τόσο πολύ ότι η δημοτική αρχή θα παραμείνει η ίδια, δεν αλλάζει. Μην ονειρεύονται ότι θα επιστρέψει ο Σκοτινιώτης . Τα ταμεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά μέχρι το 2019. Ο προγραμματισμός, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες για την πόλη θα συνεχίσουν να υπάρχουν σύμφωνα με τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής και θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες των Βολιωτών ώστε η πόλη να αλλάξει πρόσωπο και εικόνα. Όσον  αφορά το δικό μου θέμα δεν έχω πει ακόμη την τελευταία λέξη. Περιμένετε. Έγινα και η προσφυγή στο ΣτΕ. Απλά από σήμερα  που παρέλαβα την διαπιστωτική πράξη δεν έχω δικαίωμα υπογραφής., αλλά ο δήμος θα συνεχίσει να λειτουργεί.»

Ο κ. Μπέος δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιον έχει επιλέξει να τον αντικαταστήσει. Είπε ότι θα αποφασίσει μόλις έχει και την απόφαση του ΣτΕ στα χέρια του, πάντα σε συνεργασία και με τους 27 συμβούλους της πλειοψηφίας, οι οποίοι θα κάνουν δεκτή, όπως τόνισε, την δική του εισήγηση. “Αν  νομίζουν κάποιοι ότι θα προτείνουν τον Σκοτινιώτη ή τον Καρεκλίδη  για δήμαρχο και θα γίνει δεκτό είναι γελασμένοι. Άρα  μην ονειρεύονται και μην ταξιδεύουν, αλλά αφήστε να δούμε , περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ  πριν την Παρασκευή.  Εγγυόμαστε ότι η πόλη θα συνεχίσει να λειτουργεί. Το πρόβλημά τους είναι ότι είμαστε τόσο ενωμένοι και τόσο δεμένοι και γνωρίζουμε την ευθύνη των πράξεών μας και τι χρειάζεται η πόλη και δεν επιτρέπεται στη δημοτική αρχή να έχει υστεροφημίες και ιδιοτέλειες απέναντι στην πόλη. Θα λειτουργήσουμε σεβόμενοι την επιθυμία των πολιτών και οι 27 σύμβουλοι θα σεβαστούν την επιλογή που θα κάνει ο δήμαρχος Βόλου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος