Στ. Μαυροειδάκος: Το έγκλημα του αιώνα ταράζει την ελληνική κοινωνία και όλη την Ευρώπη

Οι θεράποντες γιατροί έδειξαν τον δρόμο και μην εκπλαγείτε αν δείτε συνεργούς από το συγγενικό περιβάλλον με συμμετοχή στο αποτρόπαιαιο έγκλημα, είπε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, σχετικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών αδερφών στην Πάτρα. Η έρευνα θα κλείσει όταν αποδειχτεί ότι και στα άλλα δύο παιδάκια έχει επέμβει ανθρώπινο χέρι κι αν η «μητέρα»  δεν το έχει διαπράξει μόνη της όλοι θα οδηγηθούν σιδηροδέσμιοι, πρόσθεσε.

Η αστυνομική έρευνα είχε  καταλήξει αλλά ανέμεναν τα πανεπιστημιακά ευρήματα. Επομένως  αν υπάρχει αυτό που ακούγεται για τη σπιτονοικοκυρά της 33χρονης κι αυτό θα εξιχνιαστεί, συμπλήρωσε ο Στράτος Μαυροειδάκος.

«Το έγκλημα του αιώνα ταράζει την ελληνική κοινωνία και όλη την Ευρώπη. Η 33χρονη είναι το πιο μισητό πρόσωπο στην Ελλάδα και πρέπει να της διασφαλίσουμε δίκαιη δίκη και προστασία γιατί η οργή είναι μεγάλη. Τεράστιες δυνάμεις, βρέθηκαν κατά τη μεταγωγή της 33χρονης κι όπως λέει ο κ. Μαυροειδάκος, «εμείς θα είμαστε εδώ για να μην γίνει ζούγκλα και να αποτραπούν έκνομες ενέργειες και στην Πάτρα όπου πρέπει ο όχλος να μην παρασυρθεί.

Από την εκπομπή «Συνδέσεις» η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου,  τόνισε ότι «για να κινητοποιηθούν οι γιατροί υπήρχαν υποψίες και επομένως οι ευθύνες ανήκουν σε όσες πρωτοβάθμιες δομές έβλεπαν, ενημερώθηκαν και δεν κινητοποιήθηκαν εγκαίρως».

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος