Ζέκα στην ΕΡΤ: «Ο Κόντης έχει φέρει συσπείρωση, όλοι φταίμε που ο Παναθηναϊκός έχει 15 χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα» (video)

Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Game Changers” και μίλησε για τον φετινό Παναθηναϊκό, τον Χρήστο Κόντη, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Ο Κάρλος Ζέκα παραδέχτηκε πως ο Χρήστος Κόντης έχει βελτιώσει την εικόνα του “τριφυλλιού” και τα θετικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, μιλούν από μόνα τους. Πρόσθεσε πως αξίζει μία ευκαιρία να γίνει μόνιμος προπονητής στους “πράσινους” και να κριθεί σε βάθος χρόνου.

Επιπλέον ο Πορτογάλος πιστεύει πως η παρουσία του συμπατριώτη Ρενάτο Σάντσες λειτουργεί ευεργετικά για τον σύλλογο και η καλή του απόδοση, ανεβάζει όλους τους συμπαίκτες του.

Ο 37χρονος πρώην ποδοσφαιριστής τέλος αναφέρθηκε και στα σχέδιά του και τόνισε πως επιθυμεί να παραμείνει στο χώρο του αθλητισμού. Μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη σπουδές για να γίνει τεχνικός διευθυντής, αλλά παρακολουθεί σεμινάρια και για το αθλητικό μάρκετινγκ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ertsports.gr πατώντας εδώ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος