Ξένους διαιτητές ζήτησε για το “αιώνιο” ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημο αίτημα προς την ΕΠΟ ζητά τον ορισμό ξένων διαιτητών στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει στη Λεωφόρο το άλλο Σάββατο 21 Νοεμβρίου.

Ήταν γνωστή εδώ και μέρες η θέση των «πρασίνων» για τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο ελληνικό clasico, ωστόσο, σήμερα πήρε επίσημη μορφή με την κατάθεση του σχετικού αιτήματος προς την Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της, Γιώργο Γκιρτζίκη.

Αναμένεται, πλέον, η τοποθέτηση της ανώτατης αρχής του ελληνικού ποδοσφαίρου στο ζήτημα, τη στιγμή που και ο Ολυμπιακός, δια στόματος του Α΄ αντιπροέδρου του, Σάββα Θεοδωρίδη, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος