Βίντεο από άγριο ξύλο στην προπόνηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την προπόνηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς όπου δύο συμπαίκτες έρχονται στα χέρια με τον Ντρίμοντ Γκριν να γρονθοκοπεί άγρια τον Τζόρνταν Πουλ!


Αν και η επίθεση του Γκριν στον Πουλ συνέβη λίγες μέρες νωρίτερα, πλάνα από το περιστατικό εμφανίστηκαν την Παρασκευή, όταν ελήφθησαν από το TMZ. Η ομάδα έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο Γκριν δεν θα τεθεί σε αναστολή και το θέμα θα αντιμετωπιστεί εσωτερικά.

Το κλιπ δείχνει τον Γκριν να ανταλλάσσει λόγια με τον Πουλ μέσα στο γήπεδο και κάτω από τη ρακέτα, πριν χτυπήσει στο στήθος τον μικρότερο γκαρντ, ο οποίος προσπαθεί να σπρώξει απαλά τον βετεράνο προς τα εμπρός, καθώς οι συμπαίκτες και οι προπονητές αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει. Τότε είναι που ο Γκριν, 32 ετών, ορμάει στον Πουλ και τον γρονθοκοπεί με το δεξί χέρι στο πρόσωπο.

Μερικοί παρενέβησαν ενώ άλλοι, συμπεριλαμβανομένου του βασιλιά MVP των τελικών του NBA, Stephen Curry, στάθηκαν δίπλα και απλά παρακολούθησαν τη συμπλοκή. Τελικά, έξι άτομα παρενέβησαν και σταμάτησαν την συμπλοκή.

Ο Πουλ φέρεται να τελείωσε τις προπονήσεις, οπότε προφανώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά τουλάχιστον. Ο γενικός διευθυντής των Warriors, Bob Myers, ενημερώθηκε για το περιστατικό αργότερα, λέγοντας ότι «συμβαίνουν αυτά τα πράγματα».

«Σε κανέναν δεν αρέσει», είπε ο Myers στους δημοσιογράφους. «Δεν το συγχωρούμε, αλλά συμβαίνει».

«Ο Ντρέιμοντ ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα. Ο Τζόρνταν ήταν εκεί στο δωμάτιο», συνέχισε ο Μάγιερς. «Όσον αφορά οποιαδήποτε αναστολή, τιμωρία, πρόστιμο, θα το χειριστούμε εσωτερικά».
Η αιτία του καυγά παραμένει κάπως ένα μυστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συμπαίκτες ήταν ενοχλημένοι που ο Πουλ μιλούσε ασταμάτητα για την κατασκευή μιας πισίνας στην ιδιοκτησία του κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Γκριν.
Ο Myers, μιλώντας με δημοσιογράφους, δεν είχε να δώσει συγκεκριμένη απάντηση.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος