Βεργέτης: “Να έχουμε οργάνωση και υπομονή με τη Σπάρτα”

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάϊκος Βεργέτης μιλώντας εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Σπάρτα στην Πράγα για το Europa League τόνισε ότι μπορεί και να είναι παγίδα αν αρχίσουν οι παίκτες του να κυνηγούν τη νίκη χωρίς οργάνωση και χωρίς συγκέντρωση στο παιχνίδι τους.

Αναλυτικά είπε ο Στάικος Βερέτης στη συνέντευξη Τύπου:

Αν αυτό είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι του Αστέρα: “Είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την φετινή μας παρουσία στην Ευρώπη. Διότι μόνο με θετικό αποτέλεσμα έχουμε ελπίδες πρόκρισης“.

Αν ο Αστέρας θέλει και την ισοπαλία: “Ο στόχος μας είναι να αμυνθούμε σωστά όταν δεν έχουμε την μπάλα και να απειλήσουμε όταν την έχουμε. Θέλουμε το μηδέν πίσω και να εκμεταλλευτούμε τις όποιες ευκαιρίες μας“.

Αν περιμένει παρόμοιο ρυθμό με το πρώτο ματς: “Είμαστε πιο έτοιμοι από άποψη ρυθμού σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στους ρόλους μας. Η αναγκαιότητα για το αποτέλεσμα μπορεί να είναι παγίδα που θα μας κοροϊδέψει. Αν πάμε για τη νίκη σαν τρελοί και βγούμε μπροστά μπορεί να το πληρώσουμε. Πρέπει να έχουμε οργάνωση“.

Για τις απουσίες της Σπάρτα: “Η Σπάρτα έχει πολύ καλή ομάδα, οι απουσίες της θα αναπληρωθούν. Για το σχηματισμό πιθανότατα θα είναι ο ίδιος των τελευταίων αγωνιστικών. Εχουμε πατήσει σε αυτόν ,έχουμε συνοχή και μάλλον δεν θα αλλάξει. Είναι πολύ καλή ομάδα, μπορεί να έχει μόνο μία νίκη αλλά έχει σταθεί καλά, ίσως της λείπει και η τύχη. Θα κυνηγήσει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση“.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Ταξιάρχης Φούντας: “Έχουμε ψυχολογία νικητή από το 6 στα 6. Δεν μας αγχώνει καθόλου το γεγονός ότι ο Αστέρας δεν έχει νικήσει ποτέ εκτός έδρας στην Ευρώπη, δεν το σκεφτόμαστε. Θα μπούμε 1000% συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο για να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε πως πρόκειται για μία ευκαιρία διάκρισης και ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε“.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος