Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε έναν απολογισμό για τα 15 χρόνια που βρίσκεται στον προεδρικό θώκο του Ολυμπιακού.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμπλήρωσε 15 χρόνια ως διοικητικός ηγέτης στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ο ιδιοκτήτης των “ερυθρολεύκων” προχώρησε σε έναν απολογισμό για τα χρόνια τα οποία βρίσκεται στην διοίκηση των Πειραιωτών.
Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:
«2010-2025: 15 χρόνια θριάμβων και περηφάνειας για τον Ολυμπιακό μας!
15 χρόνια με 11 πρωταθλήματα Ελλάδας, 5 κύπελλα Ελλάδας και τα πρώτα 2 ευρωπαϊκά μας τρόπαια! Συνεχής στήριξη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ο οποίος μετράει 215 τίτλους στα κύρια ομαδικά Ολυμπιακά αθλήματα ανδρών και γυναικών σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Φέτος, σε ένα έτος ορόσημο για τον Σύλλογο, ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού γιορτάσαμε με λαμπρότητα στον Πειραιά και σε όλη την Ελλάδα 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας μας. Κοιτάμε ψηλά και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»
Πηγή: ertsports.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος