Τσιτσιπάς: «Αφιερωμένη στους δύο ηρωικούς πιλότους η προσπάθεια της Εθνικής με Ισημερινό»

Στους δύο πιλότους της πολεμικής αεροπορίας, που έχασαν πρόσφατα τη ζωή τους μετά τη συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ανδραβίδας, θα αφιερώσει η εθνική ομάδα τένις την προσπάθεια που θα καταβάλλει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του Davis Cup.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στη μάχη που θα δώσει η Ελλάδα απέναντι στον Ισημερινό και όπως τόνισε χαρακτηριστικά οι τενίστες που θα λάβουν μέρος στα δύο παιχνίδια θα αφιερώσουν την προσπάθειά τους στους Ευστάθιο Τσιτλακίδη και Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα, οι οποίοι σκοτώθηκαν μετά την πτώση του F4 Phantom στην θαλάσσια περιοχή δυτικά του Κατάκολου, ενώ εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση.

«Η χαρά μου είναι μεγάλη που θα παίξω με την Εθνική ομάδα στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο. Θέλω ν΄ αφιερώσω αυτή την προσπάθεια με την ομάδα στους δύο ηρωικούς πιλότους που δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους πριν από μερικά 24ωρα. Θα βγούμε εκεί έξω και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», τόνισε μεταξύ άλλων ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος