Τούχελ για Τσέλσι: «Με απέλυσαν σε μια συνάντηση που κράτησε τρία λεπτά»

Ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, μίλησε για την αποχώρησή του από το πάγκο της αγγλικής Τσέλσι, η οποία φαίνεται πως τον ταλαιπωρεί ακόμα, καθώς έγινε με τις χειρότερες συνθήκες, σε μια συνάντηση με τους ανθρώπους των «Μπλε» που κράτησε μόλις 3 λεπτά.

Ο Γερμανός θα προπονήσει τους «Βαυαρούς» για πρώτη φορά αύριο στο ντέρμπι ενάντια στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, σε έναν αγώνα που θα κρίνει τον πρωτοπόρο του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής μίλησε για την απότομη απομάκρυνσή του από την Τσέλσι, με την οποία κατέκτησε το UEFA Champions League, το UEFA Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, τον καιρό που ήταν στο «τιμόνι» της ομάδας.

Ο Τουχέλ ήταν αυτός που κατηγορήθηκε για την κάκιστη αρχή της Τσέλσι στην χρονιά και ως αποτέλεσμα απολύθηκε την επόμενη μέρα αφότου η αγγλική ομάδα είχε ηττηθεί από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους ομίλους του UEFA Champions League.

Σε δηλώσεις του, ο Γερμανός προπονητής μίλησε για την μέρα απόλυσής του, η οποία έγινε σε μια συνάντηση που κράτησε μόλις τρία λεπτά:

«Ήταν ένα μεγάλο σοκ.

Το ένιωθα όταν πήγα στο προπονητικό κέντρο. Η συνάντηση που είχαμε ήταν τελείως ασυνήθιστη και όπως αποδείχθηκε τελικά ήταν μια πάρα πολύ σύντομη συνάντηση. Ήταν 8 το πρωί και διήρκεσε τρία λεπτά. Επίσης και εγώ ο ίδιος δεν είχα διάθεση να τους μιλήσω περισσότερο.

Η απόφασή τους όμως είχε ήδη ληφθεί και ειλικρινά ήταν ένα σοκ για όλους μας. Είχαμε την αίσθηση πως βρισκόμασταν στο σημείο που έπρεπε να είμασταν εκείνη την περίοδο. Νιώθαμε ότι θα πετυχαίναμε μεγάλα πράγματα και θέλαμε να μείνουμε μαζί περισσότερο, ήταν κάτι πολύ απλό.

Είχα και έχω καλές σχέσεις με το προσωπικό της ομάδας. Ακόμα με πονάει που απολύθηκα, γιατί δεν μπορώ να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους καθημερινά όπως τους έβλεπα. Αγαπώ την δουλειά μου, έχω τεράστιο πάθος για αυτή.

Δημιουργήσαμε έναν εξαιρετικό δεσμό υπό όλες αυτές τις συνθήκες. Ήρθα στην ομάδα την διάρκεια της Covid-19, κατά την διάρκεια του Brexit και μετά άλλαξε και η ιδιοκτησία της ομάδας. Ήμασταν μια ισχυρή, μια δυνατή ομάδα. Δεν ήταν στο χέρι μου να πάρω αυτή την απόφαση. Δεν ήμουν πλέον μέλος αυτής της ομάδας, μιας ομάδας που την αισθανόμουνα σαν την οικογένειά μου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος