Τρεις πολύτιμους βαθμούς πήρε ο Πανιώνιος μέσα στο “Καυτανζόγλειο” νικώντας με 1-0 τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπακασέτας στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Με 10 παίκτες αγωνιζόταν από το 62΄ ο Πανιώνιος λόγω αποβολής του Αργυρόπουλου.
Μετά από ένα άγονο πρώτο 20λεπτο στη συνέχεια ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοση του και είχε δύο καλές ευκαιρίες για ν’ ανοίξει το σκορ. Πρώτα στο 36′, όταν μετά από σέντρα του Σαραμαντά από τα αριστερά, ο Τσιλιανίδης πετάχθηκε στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του έφυγε ελάχιστα άουτ. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό ο Τσιλιανίδης έκανε γύρισμα, ο Σαραμαντάς έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Παπαδόπουλου.
Αυτό που δεν κατάφερε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, το πέτυχε ο Πανιώνιος στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του. Συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό τον καθυστερήσεων, ο Μπουμάλ έστρωσε στον Μπακασέτα και αυτός με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Χουάντερσον, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, πιέζοντας για την ισοφάριση, ενώ ο Πανιώνιος οπισθοχώρησε και προσπαθούσε ν’ απειλήσει με ξαφνικές αντεπιθέσεις. Η πίεση των γηπεδούχων εντάθηκε το τελευταίο ημίωρο, καθώς ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής στο 62ο λεπτό του Αργυρόπουλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Πίεση χωρίς, όμως, αποτέλεσμα, καθώς ο Πανιώνιος οχυρώθηκε στην άμυνα για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Στο 80′ πάντως έχασε σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Μπουλούτ πλάσαρε άσχημα πάνω στον Παπαδόπουλος. Στα τελευταία λεπτά ο Ηρακλής πολιόρκησε την άμυνα του Πανιωνίου, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.
Ο διαιτητής, Κιοτζένης (Ξάνθης), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ιντζόγλου, Τσιλιανίδη, Περόνε – Μπακασέτα, Κόρμπο.
Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου (65′ Μπουλούτ), Λάζαρ (24′ λ.τ Πουρτουλίδης), Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Ρομάνο (46′ Χαντί), Περόνε.
Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος Ν., Οικονόμου, Μπουμάλ, Αργυρόπουλος, Χατζηισάϊας, Μασούρας (79′ Μητρόπουλος), Κόρμπος, Ανσαριφάντ (57′ Καραμάνος), Ρισβάνης, Σιώπης, Μπακασέτας (68′ Βλάχος).
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος