Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ καλύπτει, με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις, από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που θα διεξαχθεί στο Πεκίνο από τις 22 έως και τις 30 Αυγούστου.

Πιστή στο ραντεβού της με τον Στίβο από το 1983, η ΕΡΤ καλύπτει τις προσπάθειες των καλύτερων αθλητών και αθλητριών του κλασικού αθλητισμού. Φέτος, στην κινεζική πρωτεύουσα θα διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο ο Κώστας Φιλιππίδης, η Νικόλ Κυριακοπούλου, η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Κώστας Δουβαλίδης και ο Λυκούργος Τσάκωνας.

Οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από την ΕΡΤ τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού, σε ανοιχτή και πανελλαδική μετάδοση. Ήδη, η δημόσια τηλεόραση έχει μεταδώσει τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπακού, από το οποίο η ελληνική αποστολή επέστρεψε έχοντας στις αποσκευές της εννέα μετάλλια.

Παράλληλα, η ΕΡΤ έδωσε στους φιλάθλους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πορεία προς την κορυφή της Εθνικής μας Ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Μπάσκετ, καθώς και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική Ομάδα Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο.

Επιπλέον, από τις 14 Αυγούστου, η ΕΡΤ καλύπτει και τα φιλικά τουρνουά της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στην Τουρκία, στην Ξάνθη και στην Αθήνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος