Το «δολοφονικό» βλέμμα του Κιλιάν Μπαπέ στον Εμιλιάνο Μαρτίνες στα βραβεία της FIFA

Σε μία απονομή της FIFA που «είδε» τον Λιονέλ Μέσι να κατακτά το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2022, ένας συμπαίκτης του στην εθνική Αργεντινής, που μάλιστα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήταν αυτός που αναδείχθηκε ο καλύτερος τερματοφύλακας της χρονιάς.

Ο λόγος φυσικά για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, που αγωνίζεται στην Άστον Βίλα. Ο 31χρονος, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που η Αργεντινή είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια, κέρδισε τον Μπουνού από το Μαρόκο και τον Τιμπό Κουρτουά από τον Βέλγιο, στην ψηφοφορία για το βραβείο.

Η επέμβασή του με το πόδι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του δεύτερου ημιχρόνου της παράτασης αλλά και η απόκρουσή του με το στήθος στο πέναλτι του Κομάν στην διαδικασία που ακολούθησε την λήξη της παράτασης, είναι δύο «θρυλικές» στιγμές που έχουν «γράψει» το όνομα του Εμιλιάνο Μαρτίνεζ στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά και του ίδιου του ποδοσφαίρου.

Το «δολοφονικό» βλέμμα του Κιλιάν Μπαπέ στον Εμιλιάνο Μαρτίνες στα βραβεία της FIFA
Η απόκρουση του Εμιλιάνο Μαρτίνες στο πέναλτι του Κομάν

Μετά την λήξη του τελικού και την απονομή του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι πανηγυρισμοί του Εμιλιάνο Μαρτίνες «ξεσήκωσαν» την Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, καθώς ο Αργεντινός συνεχώς χλεύαζε συνεχώς τον Κιλιάν Μπαπέ, που είχε σκοράρει το δεύτερο χατ-τρικ στην ιστορία σε τελικό Μουντιάλ. Υπενθυμίζουμε πως ο Μαρτίνες είχε ζητήσει ενός λεπτού σιγή για τον Γάλλο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι, ενώ στους ξέφρενους πανηγυρισμούς στο Μπουένος Αίρες ο Μαρτίνες κρατούσε μια κούκλα με το πρόσωπο του Μπαπέ πάνω της,

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βλέμμα με το οποίο κοιτούσε ο Μπαπέ τον Μαρτίνες την ώρα της απονομής του βραβείου του, ήταν «κρύο» καθώς οι σχέσεις των δύο ποδοσφαιριστών μετά εκείνο το παιχνίδι φαίνεται πως δεν είναι και οι καλύτερες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος