Παράπονα της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες

Array

Για την συμπεριφορά του τερματοφύλακα της Εθνικής Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνες, κάνει παράπονα η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όσον αφορά στους τρόπους με τους οποίους έχει πανηγυρίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και τις συνεχείς περιπαικτικές αναφορές που κάνει στο πρόσωπο του Κιλιάν Εμπαμπέ.

Τα παράπονα έχουν γίνει προς την Ομοσπονδία της Αργεντινής. Μέσα σε αυτά, ο Νοέλ Λε Γκράε, πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας, γράφει στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Αργεντινής Κλαούντιο Τάπια να πει την γνώμη του επάνω στο θέμα, λέγοντας πως αυτές οι κινήσεις του τερματοφύλακα δεν είναι καθόλου σωστές και ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Μαρτίνες το κάνει αυτό.

Ακόμα και ο Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μπρουνό λε Μάιρε, ζήτησε από την ίδια την FIFA να δώσει ένα τέλος σε αυτό το ζήτημα, λέγοντας πως το ποδόσφαιρο είναι θέμα σεβασμού προς τον αντίπαλο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Εμιλιάνο Μαρτίνες μετά την λήξη του τελικού είχε παρηγορήσει τον Γάλλο επιθετικό, όμως μετά στα αποδυτήρια είχε ζητήσει ενός λεπτού σιγή για αυτόν, με κοροϊδευτικό τρόπο, ενώ μετά στην παρέλαση για τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, είχε μαζί του μία κούκλα με το πρόσωπο του Εμπαμπέ στεναχωρημένο, στα χέρια του.

Παράπονα της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες
O Εμιλιάνο Μαρτίνεζ παρηγορεί τον Κιλιάν Εμπαμπέ στην λήξη του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος