Την Πέμπτη στη Λάρισα ο ημιτελικός με Ρωσία – συγχαρητήρια από UEFA

H εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου Νέων θα αγωνισθεί στη Λάρισα την προσεχή Πέμπτη στο γήπεδο AEL FC Arena στις 7 μ.μ. με αντίπαλο τη Ρωσία με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.
Τετάρτη και Πέμπτη θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων που θα μοιραστούν ΔΩΡΕΑΝ για τους φιλάθλους.

O δεύτερος ημιτελικός, μεταξύ της Γαλλίας και της Ισπανίας, θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα, στις 21:45, στο δημοτικό στάδιο Κατερίνης.

Συγχαρητήρια στους Έλληνες φιλάθλους από την UEFA

Η Οργανωτική Επιτροπή του UEFA EURO U19 ευχαρίστησε τους Έλληνες φιλάθλους για την υποστήριξή τους στη διοργάνωση, μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων και ενόψει των δύο ημιτελικών και του τελικού, την Πέμπτη 16 και την Κυριακή 19 Ιουλίου, αντίστοιχα.

«Η θέρμη, με την οποία υποδέχθηκαν τις αποστολές όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά, η αθρόα προσέλευσή τους στα γήπεδα, η άψογη και άκρως αθλητική συμπεριφορά τους και το ζεστό χειροκρότημα που χάρισαν κάθε στιγμή στους νεαρούς ποδοσφαιριστές όλων των συμμετεχουσών Εθνικών Ομάδων, δικαίωσαν πλήρως την ορθότητα της επιλογής να φιλοξενηθεί το UEFA EURO U19 Championship Greece 2015 στα γήπεδα της Κατερίνης, της Λάρισας και της Βέροιας» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία.

Η Οργανωτική Επιτροπή καλεί τους Έλληνες φιλάθλους να συνεχίσουν την εντυπωσιακή προσέλευσή τους στους αγώνες, υπογραμμίζοντας τα συγχαρητήρια που δέχθηκε από αξιωματούχους της UEFA για την οργανωτική επιτυχία του τουρνουά και την εντύπωση που τους έχει προκαλέσει ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός στις εξέδρες των γηπέδων και η ατμόσφαιρα από ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου, που διοχετεύουν θετική ενέργεια στους αγωνιστικούς χώρους.

Τετάρτη και Πέμπτη η διάθεση των εισιτηρίων

Η Οργανωτική Επιτροπή του UEFA Euro U-19 Championship Greece 2015 ανακοίνωσε τα σημεία και τις ώρες διάθεσης των εισιτηρίων για τους ημιτελικούς αγώνες της διοργάνωσης.

Για τον ημιτελικό αγώνα Ρωσία-Ελλάδα, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου (19:00) στο AEL FC Arena, η διάθεση θα γίνεται αύριο (Τετάρτη 15/7) από τις 16:00 έως τις 21:00 στα γραφεία της ΕΠΣ Λάρισας και στην κεντρική πλατεία της θεσσαλικής πόλης. Την Πέμπτη (16/7) η διάθεση θα γίνεται από τις 10:00 έως τις 14:00 από τα γραφεία της ΕΠΣ και από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια της Θύρας 1, στην AEL FC Arena.

Για τον ημιτελικό αγώνα Γαλλία-Ισπανία, που θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα με ώρα έναρξης στις 21:45 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, η διάθεση θα γίνεται αύριο (16:00-21:00) από την πλατεία Ελευθερίας και την Πέμπτη, από τις 10:000 έως την έναρξη του αγώνα, στα εκδοτήρια της Θύρας 4 του γηπέδου.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διατίθενται δωρεάν στους φιλάθλους και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παραλάβει έως δύο εισιτήρια, με επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος