Την Πέμπτη η σύσκεψη κορυφής υπό τον υφυπουργό Αθλητισμού (vid)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΓΑ αναγγέλλεται η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου για την προσεχή Πέμπτη 24/3 και ώρα 14:00 μετά από πρωτοβουλία του κ. Κοντονή με στόχο την εξέρευση κοινών γραμμών για την εξυγίανση και διαφάνειας του αθλήματος.

Μέχρι στιγμής στην πρόταση του κ. Κοντονή έχουν ανταποκριθεί θετικά οι κκ. Β. Μαρινάκης-ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δ. Μελισσανίδης-ΠΑΕ ΑΕΚ και Ιβάν Σαββίδης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ γίνονται προσπάθειες να πεισθεί να αλλάξει γνώμη και να μετάσχει και ο Γιάννης Αλαφούζος, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η πρωτοβουλία του Υφυπουργού εμπεριέχεται σ ένα ευρύτερο πρόγραμμα ενεργειών που έχει αναλάβει, στο πλαίσιο κεντρικών κυβερνητικών αποφάσεων για την αναγέννηση του ποδοσφαίρου στη χώρα, κι έχει ως προτεραιότητα να βρεθούν μαζί κορυφαίοι επενδυτές του χώρου και να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και λύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκτόνωση του κλίματος έντασης και βίας στους αγωνιστικούς χώρους, και συγχρόνως ανάπτυξης και νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος.

ΠΗΓΗ: ΓΓΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος