ertnews.gr

Ταξιτζής βρήκε το πορτοφόλι του Νόιερ, ταξίδεψε 120 χλμ για να το παραδώσει και για ανταμοιβή έλαβε …μια φανέλα του! – Χαζίρ: “Είναι τσιγκούνης”

21/07 19:45
Ταξιτζής βρήκε το πορτοφόλι του Νόιερ, ταξίδεψε 120 χλμ για να το παραδώσει και για ανταμοιβή έλαβε …μια φανέλα του! – Χαζίρ: “Είναι τσιγκούνης”

Ένας οδηγός ταξί στη Γερμανία έμεινε «οικτρά απογοητευμένος» με την μηδαμινή ανταμοιβή του αφού επέστρεψε το ξεχασμένο στο ταξί του πορτοφόλι του Μάνουελ Νόιερ.

Ο οδηγός, Hazir S., οδήγησε 120 χλμ για να παραδώσει το πορτοφόλι στον διάσημο τερματοφύλακα της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας, και παρά το γεγονός ότι το πορτοφόλι περιείχε περίπου 680 £ (800 ευρώ), ο Νόιερ αντάμειψε τον Χαζίρ με μια φανέλα τερματοφύλακα της Μπάγερν για τα έξοδά του.

Ο οδηγός έλαβε τη φανέλα ως ανταμοιβή δύο εβδομάδες μετά την επιστροφή του πορτοφολιού, χωρίς σχόλιο ή ευχαριστήριο σημείωμα!

Είπε στο Sky Germany: «Η ανταμοιβή είναι κοροϊδία. Έχω τέσσερα παιδιά. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα με τη φανέλα».

Λέγεται ότι ο ταξιτζής είχε μεταφέρει τον Neuer και έναν φίλο του από την Odeonsplatz στο Μόναχο σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή Lehel και δεν κατάλαβε ότι ο θρυλικός φύλακας άφησε το πορτοφόλι του παρά μόνο λίγο αργότερα.

Ωστόσο, μόλις το βρήκε, δεν λυπήθηκε έξοδα για να το επιστρέψει και ισχυρίζεται ότι ξόδεψε «340 £» (400 ευρώ) για να το γυρίσει στον Νόιερ.

Σύμφωνα με το νόμο στη Γερμανία, οποιοσδήποτε επιστρέφει ακίνητο αξίας 425 £ (500 €) δικαιούται το 5% της αξίας και ένα επιπλέον 3% για ακίνητα αξίας πάνω από αυτό.

Έχοντας όμως διανύσει 120 χιλιόμετρα για να επιστρέψει το πορτοφόλι, ο οδηγός είναι ευνόητα θλιμμένος από την έλλειψη ευγνωμοσύνης του Νόιερ.

Ο 35χρονος δέκα φορές πρωταθλητής της Μπουντεσλίγκα θα έχει συμπαίκτη ένα νέο πρόσωπο στην καρδιά της άμυνάς του την επόμενη σεζόν, αφού ο σύλλογος επιβεβαίωσε την απόκτηση του Ολλανδού αμυντικού Matthijs de Ligt.
Ο 22χρονος μεταπήδησε από τη Γιουβέντους αυτή την εβδομάδα με μια συμφωνία 68 εκατομμυρίων λιρών, αφού απόλαυσε τρεις σεζόν στη Serie A.
Παρά το ενδιαφέρον από αλλού, ο Ντε Λιχτ επέλεξε να μετακομίσει στη Μπάγερν αφού τον συμβούλεψε ο προπονητής της εθνικής του ομάδας, λέγοντάς του ότι θα ‘ερωτευόταν’ τον σύλλογο.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version