Ταινία τρόμου θύμισε η ανακοίνωση της αποστολής της Ολλανδίας στο Κατάρ: Σε σκοτεινό δωμάτιο ο Φαν Γκάαλ!

Σενάριο από ταινία τρόμου θύμισε η διαδικασία της ανακοίνωσης της αποστολής της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός Λουίς Φαν Γκάαλ προτίμησε να την κάνει… live μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο!

Η Ομοσπονδία της Ολλανδίας ανέβασε στο Twitter το πρωί της Παρασκευής ένα βίντεο όπου ανακοινώνει ποιοι παίκτες θα πήγαιναν στο Κατάρ αυτό το χειμώνα στο οποίο ο προπονητής Λουίς Φαν Γκάαλ αποκάλυψε τις επιλογές του.

Αλλά δεν το έκανε με κανονικό τρόπο, αντίθετα τα διάβαζε καθισμένος σε μια καρέκλα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με δραματική μουσική να παίζει στο βάθος!

Ο τρόπος με τον οποίο ο Ολλανδός ανακοίνωσε κάθε όνομα ξάφνιασε τους φιλάθλους χαρακτηρίζοντάς το από «ανατριχιαστικό» ως και «τραυματικό».

«Έτσι κάνεις μια ανακοίνωση για την ομάδα», έγραψε ένας άλλος στο Twitter, ενώ ένας παραδέχτηκε ότι βρήκε το πρώην προπονητή της Γιουνάιτεντ «τρομακτικό».

Ο Φαν Γκάαλ δεν βρήκε χώρο ούτε για τον Sven Botman ούτε για τον Ryan Gravenberch στην 26μελή ομάδα του.

Ο Ολλανδός προπονητής και η ομάδα του ετοιμάζονται να αγωνιστούν στον όμιλο Α, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη, τον Ισημερινό και την διοργανώτρια διοργάνωση Κατάρ.

Επέλεξε να πάρει το ανερχόμενο αστέρι της PSV Αϊντχόβεν, Xavi Simons. Σε ηλικία 19 ετών, πιστεύεται ότι θα είναι μια αποκάλυψη για το μέλλον και του δόθηκε από νωρίς η ευκαιρία να εμφανιστεί στη διεθνή σκηνή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Virgil van Dijk της Liverpool, ο Mathijs de Ligt της Bayern Munich και ο Frenkie de Jong της Μπαρτσελόνα είναι μέσα στην αποστολή των «Οράνιε».

Ο έμπειρος τερματοφύλακας Jasper Cillessen, ο οποίος έχει κερδίσει 63 ολλανδικές συμμετοχές από το 2013, έμεινε εκτός αποστολής. Είναι άλλο ένα διεθνές χτύπημα, αφού έχασε το Euro 2020 λόγω διάγνωσης Covid-19.

Ο ολλανδικός ιστότοπος AD ανέφερε ότι η απόφαση να αφήσει το Cillessen στο σπίτι έκανε τον 33χρονο «να εκραγεί από θυμό».

Ο Μπότμαν, ο οποίος εντάχθηκε στη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ από τη Λιλ το καλοκαίρι, έχασε την ευκαιρία, παρά το γεγονός ότι επιλέχθηκε στην προκαταρκτική ομάδα. Ο κεντρικός αμυντικός εκπροσώπησε την Ολλανδία σε επίπεδο νέων, αλλά δεν έπαιξε για την ανδρική ομάδα.

Ο 20χρονος μέσος της Μπάγερν, Γκράβενμπερχ, έχει 11 συμμετοχές με την Ολλανδία, αλλά μόνο μία από αυτές το 2022, και έχασε το Μουντιάλ λόγω του σκληρού ανταγωνισμού.
Άλλοι απόντες από την ομάδα είναι οι Brian Brobbey, Guus Til, Micky van de Ven, Devyne Rensch και Mitchel Bakker.

Ο Ρενς του Άγιαξ χάνει το Μουντιάλ, με τον Φαν Χάαλ να επιλέγει για δεξί μπακ τον Τζέρεμι Φριμπόνγκ της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Στην πρώτη γραμμή της Ολλανδίας θα ηγούνται μεταξύ άλλων οι Μέμφις Ντεπάι και Στίβεν Μπέργκουαϊν.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος