Συγκλονίζει ο Παπαναστασίου: «Κλαις από χαρά ή από λύπη όταν η φωτιά μπαίνει στο σπίτι σου και ο γιος σου κερδίζει μετάλλιο;»

Την ώρα που ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου πανηγύριζε το Ολυμπιακό μετάλλιο με την Εθνική Ελλάδας στο πόλο η μοίρα του έπαιζε ένα… άσχημο παιχνίδι.

Ο λόγος; Η φωτιά που κατακαίει τα τελευταία 24ωρα την Ελλάδα «χτύπησε» την πόρτα του, καθώς οι φλόγες είχαν μπει στο εξοχικό της οικογένειάς του στην Αγία Άννα.

Ο πατέρας του, και παλαιός αθλητής του πόλο, Τάσος Παπαναστασίου, γνωστοποίησε την είδηση μέσω Instagram, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «και τώρα ας μου πει κάποιος, όταν την ίδια στιγμή που η φωτιά μπαίνει στο σπίτι σου στην Αγ. Άννα, ο γιος κερδίζει μετάλλιο στο Τόκιο, κλαις από χαρά ή από λύπη;».

Ο Παπαναστασίου βοήθησε την Εθνική Ελλάδας να κερδίσει με 9-6 την Ουγγαρία στα ημιτελικά και πανηγύριζε σήμερα το πρωί την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής, εκεί που η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη Σερβία. Παρόλα αυτά η χαρά του μετριάστηκε εξαιτίας δύσκολης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, άλλωστε και ο αρχηγός της Εθνικής πόλο, Γιάννης Φουντούλης, ζήτησε συγγνώμη από τους Έλληνες για τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του ματς, την ώρα που η χώρα έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο Τάσος Παπαναστασίου μίλησε στο kathimerini.gr και είπε:

«Πήγαν κάποιοι γείτονες να δουν και, σίγουρα, έχουν καεί οι αποθήκες. Θέλω να πάω να δω τι έχει γίνει αλλά δεν πρόκειται να με αφήσουν να πλησιάσω. Ζω τη μεγαλύτερη στιγμή του ανδρικού πόλο, αυτή τη στιγμή για την οποία αγωνιζόμασταν τόσα χρόνια και δεν μπορώ να γιορτάσω».

Επιμέλεια: Νικηταράς Θάνος

Διαβάστε επίσης 

Ασταμάτητη Ελλάδα, «βύθισε» τους Ούγγρους και πήγε τελικό

Βίντεο: Τα τελευταία λεπτά της μεγάλης πρόκρισης της εθνικής πόλο στον τελικό (highlights)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος