Super League 1: Εξ αναβολής ντέρμπι «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ – Με Αστέρα ο Ολυμπιακός

Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (2/3) πρόγραμμα της Super League 1, μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση», που βρίσκεται εκ νέου σε περίοδο μετάβασης μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Αργύρη Γιαννίκη, υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (20:30) τον ΠΑΟΚ, αναζητώντας τη ρεβάνς από τον αποκλεισμό του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ προέρχεται από τη βαριά ήττα (3-0) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ και ο ΠΑΟΚ υπέπεσε σε γκέλα στην Τούμπα με το 1-1 επί του Ιωνικού.

Νωρίτερα, στις 19:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας την ευκαιρία να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά από τη δεύτερη θέση και τον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ισχυρό μαξιλαράκι… ασφαλείας δεκατριών πόντων από τη δεύτερη θέση και θέλουν να κλείσουν με νίκες τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του περιόδου. Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες ψάχνουν την υπέρβαση, τόσο κόντρα στον Ολυμπιακό, όσο και κόντρα στην ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να διατηρήσουν την παρουσία τους στα playoffs.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος