Στον τελικό του LEN Trophy η Βουλιαγμένη

Μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό πόλο και τη γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης που επικράτησε με 12-9 της Ζέντεσι στον πρώτο ημιτελικό του final-4 του LEN Trophy στη Βαρκελόνη, και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 2-3, 2-1, 2-4

Το συγκρότημα της Αλεξίας Καμμένου επικράτησε ευκολότερα του αναμενομένου της ουγγρικής Ζέντεσι με 12-9, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, και το Σάββατο στις 21:45 θα διεκδικήσει το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου, με αντίπαλο το νικητή του ζευγαριού Ματαρό-Ουραλότσκα Ζλάτουστ.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 2, Μαμόγλου, Πρωτοπαπά, Ξενάκη 2, Μαυρωτά, Ρουμπέση 4, Κότσια 1, Διαμαντοπούλου 1, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Κοτσιώνη

ΖΕΝΤΕΣΙ (Λάζλο Τοτ): Μπολονιάι, Μιχάλι 1, Χέβεσι 2, Ουρβάρι, Μισκόλτσι, Φάρκας 1, Γκέμεζ, Καντάρ, Τοτ, Μπουίκα 2, Κόβερ-Κις 2, Πένγκο 1, Γκουντλ

Mε Ματαρό η Βουλιαγμένη στον τελικό

Η ισπανική Ματαρό της Άλκηστης Μπενέκου θα είναι η αντίπαλος της Βουλιαγμένης, στον τελικό του LEN Trophy γυναικών που διεξάγεται στη Βαρκελόνη.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 5-1, 5-4, 4-4

Η οικοδέσποινα του final-4 επιβεβαίωσε τα προγνωστικά στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, καθώς επιβλήθηκε άνετα της ρωσικής Ουραλότσκα Ζλάτουστ με 16-12 και αύριο θα διεκδικήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της απέναντι στον ΝΟΒ, που νωρίτερα νίκησε 12-9 την ουγγρική Ζέντεσι. Από την πλευρά της, η ελληνική ομάδα θέλει να προσθέσει στην τροπαιοθήκη της τον έκτο ευρωπαϊκό τίτλο και δεύτερο στη συγκεκριμένη διοργάνωση, μετά από εκείνον του 2003.

ΜΑΤΑΡΟ: Ταράγκο 7, Γκίμπσον-Μπάιρν 3, Μεσέγκουερ 3, Λόπεζ 3

ΟΥΡΑΛΟΤΣΚΑ: Νεζνάμοβα 3, Γκερζάνιχ 3, Αμπντριζιάκοβα 2, Γκορμπούνοβα 2, Καρίμοβα,

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος