Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Μπερμπάτοφ

Σε αναζήτηση ενός έμπειρου επιθετικού για την προσεχή μεταγραφική περίοδο είναι η Μπαρτσελόνα που έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε μερικούς από τους κορυφαίους στράϊκερ της Ευρώπης μεταξύ των οποίων φιγουράρει και το όνομα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ του ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσίευμα της “Mundo Deportivo“.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από την Παρασκευή η Μπαρτσελόνα ασχολείται με την αναζήτηση ενός επιθετικού που μπορεί να εκχωρηθεί μετά την λήξη του περιορισμού που της έχει επιβληθεί από την FIFA.
Η τεχνική ηγεσία των Καταλανών καταστρώνει από τώρα πλάνα για την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα και ο στόχος είναι να αποκτήσει έναν επιθετικό στο στυλ και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Χένρικ Λάρσον ο οποίος είχε δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα από το 2004 έως το 2006. Λαμβανομένων υπόψιν των δυσκολιών που παρουσιάζει ο δανεισμός του Νολίτο από τη Θέλτα, ο Λουΐς Ενρίκε προσανατολίζεται σε άλλες επιλογές έμπειρων επιθετικών παικτών που θα “ξεκουράζουν” στην επίθεση τον Σουάρες σε κάποια παιχνίδια.

Ανάμεσα στη λίστα που δημοσιεύει η “Μundo Deportivo” φιγουράρει ψηλά και το όνομα του 34χρονου επιθετικού του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ενώ υπάρχουν και τα ονόματα των Γκόμεζ, Τόνι, Κλόζε, Πιζάρο, Ντι Νατάλε, Ρούμπεν, Καβενάγκι, Σοριάνο, Νταμπούρ, Γιάνκο, Γκερέρο, Πάτο, Οσβάλντο, Μιλίτο και Φορλάν.

ΠΗΓΗ: MUNDODEPORTIVO

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος