Στο «σκαμνί» ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς της Φούλαμ για επίθεση σε διαιτητή

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-1 της Φούλαμ στο χθεσινό αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας, σε ένα αγώνα που είδε 2 παίκτες της Φούλαμ να «δέχονται» την κόκκινη κάρτα μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα στο 72ο λεπτό, κάτι που οδήγησε στην ανατροπή του σκορ από τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Τις κόκκινες κάρτες «δέχτηκαν» οι Γουίλιαν και Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Ο Βραζιλιάνος λόγω ενός σκληρού μαρκαρίσματος που χρειάστηκε να δει ο διαιτητής στο VAR, ενώ ο Σέρβος διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τον διαιτητή, μάλιστα σπρώχνοντάς τον. Φυσικά ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα, ενώ στην συνέχεια διαμαρτυρήθηκε και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Φούλαμ Μάρκο Σίλβα, ο οποίος επίσης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Το σπρώξιμο του Σέρβου επιθετικού στον διαιτητή του αγώνα έχει συζητηθεί από τους αρμόδιους της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας, οι οποίοι κάνουν λόγο για επίδειξη επικίνδυνης συμπεριφοράς από τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

Στο «σκαμνί» ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς της Φούλαμ για επίθεση σε διαιτητή
Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς διαμαρτύρεται έντονα προς τον διαιτητή

Σύμφωνα με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο Μίτροβιτς επιτέθηκε με τον αγκώνα του στον διαιτητή, ενώ στην συνέχεια επιτέθηκε υβριστικά στον επόπτη του παιχνιδιού. Η ποινή που εξετάζεται είναι αυτή των 10 αγώνων, δηλαδή ο Σέρβος επιθετικός δεν θα βρίσκεται στο «οπλοστάσιο» του Μάρκο Σίλβα για τα επόμενα 10 ματς της λονδρέζικης ομάδας.

Ωστόσο έντονα παράπονα ως προς την ενδεχόμενη τιμωρία στον Μίτροβιτς υπάρχουν λόγω του σπρωξίματος του Μπρούνο Φερνάντες, παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον επόπτη κατά την διάρκεια του αγώνα ΛίβερπουλΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7-0. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο Πορτογάλος δεν δέχθηκε την οποιαδήποτε ποινή από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τους οπαδούς να κάνουν λόγο πως αν τυχόν ο Μίτροβιτς τιμωρηθεί, θα είναι μια απόφαση άδικη, καθώς τα δύο συμβάντα είναι παρόμοια.

Στο «σκαμνί» ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς της Φούλαμ για επίθεση σε διαιτητή
Το σπρώξιμο του Μπρούνο Φερνάντες προς τον επόπτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος