Δεν θα τιμωρηθεί ο Μπρούνο Φερνάντες για το σπρώξιμο στον βοηθό διαιτητή στον αγώνα ενάντια στην Λίβερπουλ

Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε κατά πολλούς μία εκ των χειρότερων εμφανίσεών του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην χθεσινή ήττα των «Κόκκινων Διαβόλων» με το «σοκαριστικό» 7-0 από την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Μάλιστα σε μία στιγμή του «εφιαλτικού» δευτέρου ημιχρόνου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο οποίο δέχτηκε 6 γκολ, ο Πορτογάλος έσπρωξε τον επόπτη πάνω στα νεύρα του, κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από φίλους του ποδοσφαίρου.

Παρά τις αντιδράσεις, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας επιβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξει καμία τιμωρία κατά του Μπρούνο Φερνάντες, καθώς η επίμαχη στιγμή εντοπίστηκε και από τον διαιτητή αλλά φυσικά και τους βοηθούς του, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην έκθεσή τους μετά τον αγώνα.

Οι οπαδοί της ομάδας χαρακτήρισαν την συμπεριφορά του Φερνάντες ως ντροπιαστική, που δεν αρμόζει στον ποδοσφαιριστή που φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού ενός εκ των μεγαλύτερων συλλόγων του αγγλικού ποδοσφαίρου, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ως προς το γιατί δεν τιμωρήθηκε ο Πορτογάλος επιθετικός μέσος, πιστεύεται ότι δεν τιμωρήθηκε επειδή ο επόπτης κατάλαβε το γεγονός πως η κίνηση του Πορτογάλου έγινε πάνω στην ένταση του παιχνιδιού, αλλά και της απογοήτευσης την οποία ένιωθε ο Μπρούνο Φερνάντες λόγω της «συντριβής» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Λίβερπουλ.

Ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως ο Πορτογάλος θα πρέπει να τιμωρηθεί για την κίνησή του αυτή, καθώς ο Φερνάντες «έσπασε» τον κανόνα του ποδοσφαίρου ο οποίος λέει πως πρέπει πάντα οι παίκτες να σέβονται τους διαιτητές, σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος