Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Τουμπά – Σισοκό: «Γνωρίζω τον Μπενίτεθ από την κοινή μας παρουσία στην Νιούκαστλ» (video)

Χωρίς τον Αχμέντ Τουμπά θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στα δύο κρίσιμα ντέρμπι των επόμενων ημερών σε Κύπελλο και Super League.

Ο Αλγερινός αμυντικός έχει μπει στο νοσοκομείο, καθώς ταλαιπωρείται από πνευμονία. Η κατάσταση του έμπειρου άσου, ο οποίος στις 13 Μαρτίου θα γιορτάσει τα 28α γενέθλιά του είναι ελεγχόμενη, ωστόσο θα παραμείνει προληπτικά μέσα για δύο ημέρες.

Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τη μεθαυριανή (4/2, 20:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς και από το ντέρμπι “αιωνίων” της προσεχούς Κυριακής (8/2, 21:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Σισοκό: «Γνωρίζω τον Μπενίτεθ από την κοινή μας παρουσία στην Νιούκαστλ» (video)

O Μούσα Σισοκό έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες, αλλά και δεδομένα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Ράφα Μπενίτεθ: «Πρώτα από όλα τον γνωρίζω από την κοινή μας παρουσία στη Νιούκασλ, η οποία μπορεί να μην ήταν μακρόχρονη αλλά είχαμε μια εξαιρετική σχέση. Ο τρόπος με τον οποίο δούλευε ήταν καλός και όταν μου είπε ότι με ήθελε να έρθω ήμουν χαρούμενος με αυτό. Επίσης, εδώ αγωνίζονται κάποιοι συμπαίκτες μου στη Γαλλία, ο Λαφόν και ο Πέδρο (Τσιριβέγια). Μου είπαν πολλά καλά για την ομάδα αλλά και την πόλη. Επίσης γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος γιατί τον παρακολουθούσα όταν έπαιζε εδώ ο Σισέ. Είναι ένα σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Επιζητούσα μια νέα πρόκληση, οπότε θεωρώ ότι ήταν το κατάλληλο μέρος για να έρθω. Ελπίζω να το απολαύσω και να πετύχουμε αρκετά σημαντικά πράγματα».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ertsports.gr πατώντας εδώ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος