Στην κορυφή της Α1 η ΑΕΚ που έκανε το “έξι στα έξι”

Η ΑΕΚ επικράτησε εντός έδρας με 84-78 του Απόλλωνα Πατρών κάνοντας έτσι το “6 στα 6” στο πρωτάθλημα. Κορυφαίος της ΑΕΚ για ακόμη μια φορά ήταν ο “συνήθης ύποπτος”, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, που είχε 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ,1 τάπα και 1 κλέψιμο.

Την πρώτη φετινή νίκη του στην Αμαλιάδα πανηγύρισε ο Κόροιβος, που επικράτησε 67-65 του Άρη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών, διέκοψε το σερί τεσσάρων νικών της «κιτρίνων» και τους έπιασε στη βαθμολογία. Ο Ντέιβις ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 21 πόντους και αυτός που πέτυχε το νικητήριο καλάθι, έξι δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ολοκληρώνοντας μία μεγάλη ανατροπή του Κόροιβου, που έχανε με 12π. στα μέσα της τελευταίας περιόδου.

Μετά από ένα αγώνα θρίλερ που κρίθηκε στην παράταση, η Κηφισιά έφυγε με το «διπλό» από το κλειστό της Καλαμίτσας επικρατώντας της Καβάλας με 77-72 (κ.α. 63-63), για την 6η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Κορυφαίος για την ομάδα των βορείων προαστίων ήταν ο νεοαποκτηθείς Ανδρέας Γλυνιαδάκης, που σημείωσε 18 πόντους. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Ρόμπινσον με 17 πόντους.

Σε αναμετρήσεις για την 6η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου 64-59
Λαύριο-Ρέθυμνο 69-67
Κόροιβος Αμαλιάδα-Άρης 67-65
Καβάλα-Κηφισιά 72-77 παρ. (κ.α 63-63)
ΑΕΚ-Απόλλων Πατρών 84-78
Τρίκαλα-Ολυμπιακός 15/11
Αρκαδικός-Παναθηναϊκός 16/11

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)
ΑΕΚ 12
Παναθηναϊκός 10 -5αγ.
Αρης 10
Κηφισιά 10
Kόροιβος Αμ. 10
Ολυμπιακός 9 -5αγ.
Κολοσσός Ρ. 9
ΠΑΟΚ 8
Λαύριο 8
Τρίκαλα 7 -5αγ.
Ρέθυμνο 7
Απόλλων Πατρών 7
Καβάλα 7
Αρκαδικός 6 -5αγ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ANΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος