«Στα μαχαίρια» Ρονάλντο και Φερνάντες λίγο πριν αρχίσει το Μουντιάλ στο Κατάρ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Πορτογαλίας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου φαίνεται στα αποδυτήρια ο Μπρούνο Φερνάντες να δίνει με το…ζόρι το χέρι για χειραψία στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η εξαιρετικά έντονη σύγκρουση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να έχει μεταφερθεί με κάποιο τρόπο και στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Ο Πορτογάλος αρχηγός βρέθηκε νωρίτερα για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της επικαιρότητας την περασμένη ημέρα μετά από μια συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν. Στη συνέντευξη, μεταξύ άλλων ισχυρισμών, ο Ρονάλντο είπε ότι δεν «σεβόταν» τον προπονητή της Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι είχε «προδοθεί» από τον σύλλογο.

Ο Φερνάντες, ο de-facto αντι-αρχηγός της Γιουνάιτεντ, φάνηκε να έχει διαφωνήσει με τη συνέντευξη καθώς χαιρέτησε τον Ρονάλντο «παγωμένα» στην εθνική ομάδα τη Δευτέρα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Πορτογαλίας και δείχνει καθέναν από τους 26 παίκτες να καταφτάνουν ενόψει του Μουντιάλ που ξεκινά αυτή την εβδομάδα με το Κατάρ-Εκουαδόρ την Κυριακή, ο Φερνάντες φαίνεται να περνάει δίπλα από τον Ρονάλντο για να βάλει την τσάντα του στο ντουλάπι δίπλα του, προτού προσπαθήσει να απομακρυνθεί.
Ο Ρονάλντο άπλωσε ξεκάθαρα πρώτα το χέρι του – την ώρα που ο Φερνάντες φαινόταν να το σκέφτεται αν θα έπρεπε να αποδεχθεί τη χειραψία πριν του πει κάτι και απομακρυνθεί.

Αντιδρώντας στο βίντεο στα social media, οι περισσότεροι φίλαθλοι φάνηκαν να παίρνουν το μέρος του Fernandes.

«Μπορούσες να το δεις στο πρόσωπο του Ρονάλντο. Ο Μπρούνο είναι ένας πραγματικός παίκτης/αρχηγός της ομάδας και δεν πρόκειται να αφήσει τον Ρονάλντο να κάνει τα ίδια και στην εθνική ομάδα όπως στον σύλλογό του», σημείωσε ένας.

«Ένα άλλο επικείμενο πρόβλημα με τη συνέντευξη του Ρονάλντο είναι η κατάσταση στην οποία έχει βάλει και τον Ντιόγκο Νταλότ και τον Μπρούνο. Μια τέτοια περιττή και άβολη κατάσταση», έγραψε ένας άλλος.

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος πρόσθεσε: «Ο Ρονάλντο φαίνεται να μπερδεύεται πραγματικά γιατί ο Μπρούνο Φερνάντες μπορεί να είναι λίγο ψυχρός μαζί του».

Ένας άλλος σημείωσε τη δυναμική της ανταλλαγής, γράφοντας: «Ο Μπρούνο δεν θα έδινε το χέρι στον Ρονάλντο αν ο Κριστιάνο δεν άπλωνε το χέρι, και είχε ξεκάθαρα το πρόσωπό του κάτω (σε όλη τη διάρκεια του συμβάντος), πράγμα που σημαίνει ξεκάθαρα ότι δεν τον ενδιέφερε να χαιρετήσει τον σταρ της Γιουνάϊτεντ».

Ένας άλλος είπε ότι η πράξη του Φερνάντες απλώς τον έκαναν περισσότερο αγαπητό. «Ο Μπρούνο με κέρδισε αυτή την κίνηση», έγραψαν.

«Είμαστε όλοι μας με τον Μπρούνο. Τι τύπος!». έγραψε άλλος.

Ωστόσο, η υποστήριξη προς τον Φερνάντες δεν ήταν ομόφωνη. «Ο Μπρούνο Φερνάντες που σνομπάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια δεν θα περάσει απαρατήρητος από εμένα», έγραψε ένας θαυμαστής. «Σε περιμένω στο αεροδρόμιο, Μπρούνο».

Μένει τώρα να δούμε αν οι δύο παίκτες, μπορούν να βελτιώσουν τη σχέση τους για να μην υπάρχουν προβλήματα στο εσωτερικό της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Πορτογαλία ξεκινά τους αγώνες της εναντίον της Γκάνας στις 24 Νοεμβρίου πριν αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη, η οποία απέκλεισε την Πορτογαλία το 2018, στις 28 Νοεμβρίου.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος