Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στη Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ που αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Πανιώνιο για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Το σκορ άνοιξε για τους «κυανέρυθρους» ο Μπουμάλ στο 37’ και ο Μπαρμπόσα στο 56’ ισοφάρισε. Η ΑΕΚ τελείωσε το ματς με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Άρθο στο 68’ με δεύτερη κίτρινη.
Με επιθετικές βλέψεις μπήκε η ΑΕΚ στο παιχνίδι και στο 13’ θα μπορούσε να κερδίσει πέναλτι καθώς ο Κόρμπος ανέτρεψε τον Γιόχανσον, αλλά ο Στυλιαράς έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Δύο λεπτά αργότερα (15’) ο Διούδης με εκπληκτική απόκρουση είπε «όχι» στον Μπαρμπόσα. Στο 37’ ο Πανιώνιος βρήκε δίχτυα με τον Μπουμάλ που με «κεραυνό» έξω από τη περιοχή νίκησε τον Μπαρόχα για το 1-0.
Με τον ίδιο τρόπο (σουτ έξω από τη περιοχή) η ΑΕΚ έφερε το ματς στα ίσια (1-1) με τον Μπαρμπόσα στο 56’. Στο 68’ οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ο Άρθο αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα στο ματς και αποβλήθηκε, αλλά δεν μπόρεσαν να την αξιοποιήσουν. Αντίθετα, η ΑΕΚ βρήκε δίχτυα με τον Αραβίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ καθώς καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ στον Λαμπρόπουλο και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.
Κίτρινες: Μπακασέτας, Μπουμάλ – Τζεμπούρ, Αρθο
Κόκκινη: 68’ Άρθο (2η κίτρινη)
Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Μπακασέτας (65΄ Καραμάνος), Μπουμάλ, Χατζηισαΐας, Κόρμπος (87΄ Μητρόπουλος), Σιώπης, Ρισβάνης, Ανσαριφάρντ, Οικονόμου, Βλάχος, Μασούρας (79΄ Βιγιάλμπα)
ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ): Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα (70΄ Λαμπρόπουλος), Αραβίδης, Τζεμπούρ (85΄ Σοϊλέδης)
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δημήτρης Γιαχανατζής
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος