Σύσκεψη των ΠΑΕ κάλεσε στις 8/3 ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα

Με πρωτοβουλία του προέδρου της Σούπερ Λίγκα Γιώργου Μποροβήλου θα γίνει έκτακτη σύσκεψη τα γραφεία του συνεταιρισμού την ερχόμενη Τρίτη 8 Μαρτίου όπου αναμένεται να δώσουν το παρών όλο οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ με αφορμή τα τελευταία δραματικά γεγονότα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η Λίγκα ανησυχεί ότι σε περίπτωση νέου κρούσματος βίας σε κάποια αναμέτρηση πρωταθλήματος είναι πολύ πιθανό η απόφαση διακοπής του Κυπέλλου Ελλάδος να επεκταθεί και στη διοργάνωση του πρωταθλήματος, οπότε επιδιώκει να βρεθούν ενώπιοι ενωπίοις οι ιδιοκτήτες των ομάδων, αφού εκτός των υπολοίπων η κατάσταση έχει φτάσει πια στο μη περαιτέρω και, εφεξής, καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ουσιαστικά ο Γιώργος Μποροβήλος ασπάστηκε το πνεύμα του μεγαλομετόχου της Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου, ο οποίος χθες και μετά την απόφαση Κοντονή ζήτησε από τα «αφεντικά» των ΠΑΕ να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν και να βρουν σημείο επαφής, επί της ουσίας όμως για να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν να λειτουργούν ή «θα κλείσουμε το μαγαζί», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρόντες αναμένεται να είναι και οι Αλαφούζος, Σαββίδης

Το παρών στην άτυπη σύσκεψη της ερχόμενης Τρίτης, που θα πραγματοποιηθεί μετά από πρωτοπβουλία του Γιώργου Μποροβήλου, θα δώσει και ο Γιάννης Αλαφούζος. Όπως διέρρευσε από το περιβάλλον του, ο «ισχυρός άνδρας» του Παναθηναϊκού θα παραστεί στη συνάντηση των μεγαλομετόχων των ΠΑΕ, στην οποία αναμένεται να παραβρεθεί και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.
Αν και είναι γνωστή η άποψη του Παναθηναϊκού για τον πρόεδρο της Super League, εντούτοις είναι τέτοια η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο που καθιστά απαραίτητη την παρουσία όλων και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα απουσιάσει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ