Συνάντηση ΕΠΟ με ΠΣΑΠ για το Grexit – Η ΕΠΟ πήρε πιστοποιητικό ISO από FIFA και UEFA

H Eλληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε σήμερα συνάντηση με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με βασικό αντικείμενο συζήτησης τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το «τελεσίγραφο» της FIFA.

Από την πλευρά της ΕΠΟ μεταξύ άλλων σχολιάστηκε στη συνάντηση:
«Δεν υπάρχει χρόνος. Η δική μας αδειοδότηση προηγείται αυτής των ομάδων. Αν δεν έχουμε πάρει εμείς άδεια, δεν θα πάρουν και οι ομάδες για να μπουν στις κληρώσεις, ενώ η Εθνική έχει φιλικούς με την Αυστραλία 4 με 7 Ιουνίου».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης, ανέφερε ότι στον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει τρεις παρεμβάσεις, που οδήγησαν τη FIFA στην αποστολή της επιστολής, ενώ διευκρίνισε ότι δεν ισχύει αυτό που λέγεται, ότι δηλαδή υπάρχει χρόνος ως τον Ιούνιο, ακόμα και αν επέλθει τώρα ο αποκλεισμός.

Η ΕΠΟ πήρε πιστοποιητικό ISO

Σημαντική επιτυχία για την ΕΠΟ που έγινε η πρώτη Ομοσπονδία στην Ευρώπη που έλαβε πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001:2008 υιοθετώντας πλήρως τον τρόπο λειτουργίας ως προς την πολιτική ποιότητας, όπως αυτός καθορίζεται από FIFA και UEFA.
Για να επιτευχθεί η προαναφερθείσα πολιτική προσδιορίστηκαν τα απαραίτητα μέτρα και οι ρυθμίσεις για τη διαχείριση της ποιότητας, που αποτελούν την τεκμηρίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, τα οποία ελέγχθηκαν από την εταιρεία AVRV, που προχώρησε στην έκδοση του σχετικού πιστοποιητικού ποιότητας. Η διάρκειά του είναι τριετής (2016 – 2018), όμως η ΕΠΟ και οι υπηρεσίες της θα είναι υπό επιθεώρηση σε ετήσια βάση και θα διενεργείται επανέλεγχος του ΣΔΠ για την αξιολόγηση της συμμόρφωσης και της διαρκούς βελτίωσης προκειμένου να διατηρήσει το ISO.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος