Σφαιρόπουλος: «Xρειαζόμαστε τον έκτο μας παίκτη για τη νίκη ενάντια στον Παναθηναϊκό»

Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας του Ισραήλ ενημέρωσε πως έχουν ήδη εξαντληθεί τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η Μακάμπι μετρά δύο νίκες και δύο ήττες μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα και αύριο (21/10, 21:05) θέλει να παίξει «στα επίπεδά της κόντρα στον Παναθηναϊκό», όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, πριν από το ματς της 5ης αγωνιστικής.

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Επιστρέφουμε στην έδρα μας και μετά τη νίκη στην έδρα της Βιλερμπάν θέλουμε να συνεχίσουμε στα θετικά αποτελέσματα. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που θέλει νίκες. Έχουν δώσει ορισμένα εκτός έδρας ματς, ενώ έφτασαν κοντά στη νίκη κόντρα στην Μπασκόνια και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν και τώρα».

«Θα πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Έχουμε ανακοινώσει ήδη sold out και αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς χρειαζόμαστε τον έκτο παίκτη μας για να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Γιφτάχ Ζιβ επεσήμανε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε μπροστά στους οπαδούς μας. Ανυπομονούμε να πάρουμε ώθηση και αυτοπεποίθηση για τη νίκη. Θα είμαστε έτοιμοι».

Αμφίβολος ο Κάμερον Τέιλορ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στην Μακάμπι.

Ο 27άχρονος γκαρντ τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση των Ισραηλινών και όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με τους «πράσινους». Οριστικά χωρίς τον Άντε Ζίζιτς στα καλάθια θα εμφανιστεί η «ομάδα του λαού» σε ένα ακόμη ματς, αφού ο Κροάτης σέντερ δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος