Σαμποτάζ στο BBC με πορνό στην μετάδοση του αγώνα Γουλβς-Λίβερπουλ!

Η τηλεοπτική κάλυψη του BBC στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου Αγγλίας της Λίβερπουλ στο Γουλβς διακόπηκε ενοχλητικά από δυνατούς θορύβους πορνό, κάτι πρωτοφανές στα χρονικά του ιστορικού τηλεοπτικού δικτύου της Βρετανίας!

Λίγο μετά την έναρξη του προγράμματος, άρχισαν οι θόρυβοι, αν και ήταν ασαφές ως προς την πηγή. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας έκοψε κάποια στιγμή τη ροή για μια συνέντευξη πριν τον αγώνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά μετά την επιστροφή στο στούντιο οι θόρυβοι άρχισαν ξανά!

Ο παρουσιαστής Gary Lineker είδε την αστεία πλευρά, καθώς αστειεύτηκε: «Θα σταματούσες να κάνεις αυτούς τους θορύβους, Danny», σκηνοθετώντας το αστείο του στον ειδικό Danny Murphy.

Σαμποτάζ στο BBC με πορνό στην μετάδοση του αγώνα Γουλβς-Λίβερπουλ!Λίγες στιγμές μετά την έναρξη του παιχνιδιού, ο Λίνεκερ έγραψε στο Twitter για να επιβεβαιώσει ότι τελικά είχε ανακαλύψει από πού προερχόταν ο θόρυβος. «Λοιπόν, βρήκαμε αυτό το παλιό κινητό τηλέφωνο κολλημένο στο πίσω μέρος του συνεργείου», έγραψε ο Λίνεκερ δίπλα σε μια φωτογραφία ενός κινητού τηλεφώνου.

“Έτσι όπως εξελίχθηκε το σαμποτάζ, ήταν πολύ διασκεδαστικό”, είπε, παρά την ομολογουμένως μεγάλη αμηχανία που προκάλεσε το σαμποτάζ!

Οι φίλαθλοι δεν μπορούσαν παρά να γελάσουν με την ατυχία του BBC, με έναν φίλαθλο να αστειεύεται ότι κάποιος θα αντιμετώπιζε την απόλυση μετά το περιστατικό.

«Κάποιος στο BBC χάνει τη δουλειά του», αστειεύτηκαν.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Το BBC έχει άγρια ένστικτα», καθώς οι ήχοι συνεχίστηκαν.

Οι θόρυβοι του πορνό στο στούντιο ήταν μόνο η αρχή ενός εφιάλτη για το βράδυ στο Molineux, καθώς υπήρχε επίσης διακοπή ρεύματος στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού, πράγμα που σημαίνει ότι το VAR δεν χρησιμοποιήθηκε στα πρώτα 16 λεπτά.

Ένας οπαδός κορόιδεψε πόσο άσχημα είχαν πάει τα πράγματα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πορνό στο BBC. Ο Σίρερ είπε ότι ήταν το τηλέφωνο του Ντάνι Μέρφι. Διακοπή ρεύματος στο Molineux. Το VAR χάλασε λόγω διακοπής ρεύματος.
«Η μαγεία του Κυπέλλου», είπαν περιπαικτικά.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος