Σάκκαρη: «Απλώς πάλεψα σκληρά»

H Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 7-6 6-2 τη Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς, μετά από 2 ώρες και 7 λεπτά, εξασφαλίζοντας συμμετοχή στα ημιτελικά του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου (Νο 56 στον κόσμο), η οποία νωρίτερα νίκησε (6-4,6-2) την Τσέχα Τερέζα Μαρτίντσοβα.

«Όταν είσαι πίσω στο σκορ, προσπαθείς να παίξεις πιο επιθετικά και αυτή ήταν, παίζοντας πολύ καλά στο τελευταίο. Βρήκε καλά σερβίς και σταθερά χτυπήματα από τη γραμμή βάσης. Απλώς πάλεψα σκληρά», τόνισε χαρακτηριστικά η Μαρρία Σάκκαρη, νούμερο 7 στην παγκόσμια κατάταξη.

Έτσι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, φτάνει στον πρώτο της ημιτελικό της χρονιάς και 10ο στα τελευταία 23 τουρνουά της, από την Οστράβα 2020.

Είναι η δεύτερη φορά που φτάνει στις τελευταίες τέσσερις στην Αγία Πετρούπολη, έχοντας χάσει από την Έλενα Ριμπάκινα το 2020.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος