Πρωτιά του Καραλή στο μίτινγκ του Γκρενόμπλ

Η αγωνιστική δράση για τον Εμμανουήλ Καραλή συνεχίστηκε την Τετάρτη (18/6). Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του επί κοντώ πήρε την πρώτη θέση στο μίτινγκ του Γκρενόμπλ με άλμα στα 5,82 μέτρα.

Ο έβδομος αγωνιστικός σταθμός του «χάλκινου» Ολυμπιονίκη του Παρισιού για τη θερινή σεζόν ήταν στο μίτινγκ της γαλλικής πόλης, όπου τον διοργανώνει ο φίλος του και πρωταθλητής Γαλλίας στο επί κοντώ Τιμπό Κολέτ που ήταν δεύτερος με 5,75 μ. ενώ την τρίτη θέση πήρε ο αδερφός του Μάθιου με 5,65 μέτρα.

Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του από τα 5,65 μ., δεν επιχείρησε άλματα στα 5,75 μ. και στη συνέχεια ξεπέρασε τα 5,82 μ. με τη δεύτερη προσπάθεια. Άφησε τα 5,87 μ. και ολοκλήρωσε τον αγώνα του με τρία αποτυχημένα άλματα στα 5,92 μέτρα.

Επόμενος αγώνας για τον Καραλή είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τρίτη (24/6) στο μίτινγκ της Οστράβα.

Πηγή: ertsports.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος