Πρόταση-μαμούθ 25 εκατ. ευρώ στον Ζιντάν από την Παρί – Νέα συνάντηση την Τρίτη 7/6 στο Κατάρ

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και του Ζινεντίν Ζιντάν προκειμένου ο Γάλλος τεχνικός να αναλάβει τα ηνία στο Parc des Princes. Στις 31 Μαΐου, επιβεβαιώθηκε από τη Mundo Deportivo η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα μεταξύ του προέδρου του παριζιάνικου συλλόγου, Nasser Al-Khelaïfi, με τον προπονητή της Μαρσέιγ στη γαλλική πρωτεύουσα και εκμεταλλευόμενοι επίσης την παρουσία του πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης στον πρόσφατο τελικό του Champions League.

Μια συνάντηση όπου η PSG έθεσε ξανά την πρόταση για τον πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης να αναλάβει την ομάδα. Πρόταση που είναι περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν, τοποθετώντας τον ως τον πιο καλοπληρωμένο στον κόσμο πάνω από τον Σιμέονε ο οποίος λαμβάνει αυτή τη στιγμή 24 εκατομμύρια ανά σεζόν, ή τα 23 που λαμβάνει ο Πεπ Γκουαρδιόλα στο τιμόνι της Μάντσεστερ Σίτι.

Μια συνάντηση από την οποία οι δύο πλευρές έφυγαν με την ελπίδα να ξαναδούν ο ένας τον άλλον.

Και ήδη προέκυψε νέο ραντεβού, για αύριο Τρίτη 7 Ιουνίου. Αυτή τη φορά, σε αντίθεση με την προηγούμενη, θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο το βασίλειο του Κατάρ, όπου διαμένει η Αυτού Υψηλότης Εμίρης του Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, ιδιοκτήτης του παριζιάνικου συλλόγου.

Μια συνάντηση όπου θα μπορούσε να σημειωθεί πρόοδος επειδή η PSG αρχίζει να αποδέχεται ένα από τα αιτήματα του Ζιντάν: Να μπορέσει δηλαδή να συνδυάσει τη θέση του με αυτή του ομοσπονδιακού προπονητή της Γαλλίας σε περίπτωση που ο Ντιντιέ Ντεσάν φύγει από τη θέση με την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη χώρα του Κατάρ. Σύμφωνα με την Deportivo, ο Ζιντάν συνεχίζει να θεωρεί ως το μεγάλο του όνειρο, το να μπορεί να αναλάβει την Εθνική Γαλλίας.

Είναι μια από τις φιλοδοξίες που έχει εδώ και καιρό ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και να ανοίξει η πόρτα με αυτή την πιθανή αποχώρηση του Ντεσάν. Ζώντας ήδη στο Παρίσι, δεν θα ήταν πρόβλημα να μπορέσει να συνδυάσει και τις δύο θέσεις και, σε περίπτωση που έληγε η συμφωνία με την PSG, θα μπορούσε να συνεχίσει να ηγείται της εθνικής Γαλλίας.

Πηγή: Mundo Deportivo
Επιμέλεια – Μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος