Διάφορα σχήματα δοκιμάζει ο Γκουστάβο Πογέτ στην ενδεκάδα της ΑΕΚ ενόψει της συνέχειας στη Σούπερ Λίγκα, καθώς ο Ουρουγουανός τεχνικός της “Ενωσης” φαίνεται να εμπιστεύεται για βασικό στην άμυνα έναν σχεδόν “παροπλισμένο” παίκτη, τον Ισπανό Άρθο που σκόραρε κιόλας σήμερα σε εσωτερικό “διπλό” με την ομάδα νέων του συλλόγου.
Θέση βασικού φαίνεται να αποκτά και ο Μπουονανότε στο κέντρο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφει μετά από 3 σχεδόν μήνες ο Ράφικ Τζιμπούρ, και στο δεξιό άκρο της άμυνας ο Μπακάκης μετά την πολύμηνη αποχή του λόγω τραυματισμού δείχνει έτοιμος να πάρει θέση βασικού.
Αυτά, αλλά και άλλα χρήσιμα συμπεράσματα προέκυψαν από το σημερινό προπονητικό ματς της ΑΕΚ με την ομάδα Νέων (Κ20) του συλλόγου. Οι «μεγάλοι» νίκησαν 5-0 σε έναν αγώνα διάρκειας τριών 25λέπτων, με τα τρία πρώτα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο (2΄ Τζεμπούρ, 3΄ Αρθο, 13΄ Μπουονανότε) και τα άλλα δύο στο τελευταίο (Κρισάντους 57`, Ανάκογλου 71`).
Κύριο στοιχείο, ωστόσο, ήταν ότι ο Γκας Πογέτ ανακάτεψε την «τράπουλα». Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά μετά από τα καλοκαιρινά φιλικά, ο Αρθο που μάλιστα σκόραρε, ήταν παρτενέρ του Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Μπουονανότε συμπλήρωσε την τριάδα του κέντρου, με τον Ράφικ Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης. Ολα αυτά απόντος, βέβαια, του Χρήστου Αραβίδη που έχει υποχρεώσεις με την εθνική. Τη θέση του στην αριστερή πτέρυγα διατηρεί ο Αρης Σοϊλέδης αφού ο Ντίντακ παραμένει τραυματίας.
Ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Πανθρακικό, λοιπόν, το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό της Ενωσης. Ο Ισπανός, Θέσαρ Αρθο, δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, ενώ επί Δέλλα ήταν τις περισσότερες φορές εκτός 18άδας. Ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκε σήμερα ο βασικός στα τελευταία παιχνίδια, Λαμπρόπουλος, ενώ απουσίαζε με την εθνική Ελπίδων ο Τζανετόπουλος.
ΑΕΚ (Πογέτ): Ανέστης (37′ Βούρας), Γκάλο (37′ Μπακάκης), Αρθο (51′ Ανδρεόπουλος), Κολοβέτσιος (37′ Λαμπρόπουλος), Σοϊλέδης (51′ Πεταυράκης), Σιμόες (51′ Ανάκογλου), Γιόχανσον (37′ Κορδέρο), Μάνταλος (51′ Γροντής), Μπαρμπόσα (37′ Πλατέλλας), Τζεμπούρ (51′ Κρισάντους), Μπουονανότε (51′ Βασιλαντωνόπουλος)
ΑΕΚ Κ20 (Μανωλάς): Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκοπουλιώτης, Γραμματίκας, Γιαννούτσος, Λίτσι, Καρβουνίδης, Τζάθας, Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Κυριαζής.
Αγωνίστηκαν και οι: Πάντος (τερμ.), Γαλανόπουλος, Κοντοές, Αντωνίου, Ασπρογιάννης, Πογοσιάν, Ψάνης, Κοφσανίδης, Σπηλιώτης, Πεχλιβανίδης, Ντομπριβόγιε
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος