Προκλητικό πανό με χάρτη της Β. Μακεδονίας μέχρι Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική στo ματς της MZT Σκοπίων με τον Ηρακλή – Kαταγγελία στη FIBA

Πανό, με εθνικιστικό περιεχόμενο, αναρτήθηκε σε κεντρική κερκίδα στο γήπεδο, «Jane Sandanski», στα Σκόπια, όπου διεξάγεται η αποψινή αναμέτρηση του Ηρακλή, για την 1η αγωνιστική του FIBA Europe Cup, με αντίπαλο την τοπική ΜΖΤ.

Στο πανό φαίνεται ένας χάρτης όπου το κράτος της Β. Μακεδονίας φτάνει μέχρι τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Οι διοικούντες τον «Γηραιό» έκαναν επίσημη καταγγελία στη FIBA, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, για το γεγονός, ζητώντας να κατέβει το πανό. Ενημέρωσαν, επίσης, την ελληνική πρεσβεία στα Σκόπια και έκαναν καταγγελία και στον υπουργό εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος