Προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη ο Απόλλωνας

Την επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκα περιμένουν ακόμα στον Απόλλωνα Σμύρνης και σε περίπτωση που το επικείμενο (22/7) Δ.Σ. της Super League δεν επικυρώσει την βαθμολογία του πρωταθλήματος 2014-2015 είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Ο Απόλλων Σμύρνης τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα της Football League της περιόδου 2014 – 2015 και έχει έννομο συμφέρον, καθώς σε περίπτωση που υποβιβαστεί επιπλέον κάποια ομάδα από την Super League έχει το προβάδισμα όπως ισχυρίζεται για να ανέβει αυτός στην κορυφαία κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με αυξημένο το αίσθημα της υπομονής, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης γνωστοποιεί την πρόθεσή της να προσφύγει ενώπιον του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αν και εφόσον, μετά και την ολοκλήρωση του αυριανού Δ.Σ. της Super League δεν επικυρωθεί ο βαθμολογικός πίνακας της περιόδου 2014 – 2015.
Παράλληλα, επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω προσφυγές ενώπιον παντός αρμοδίου δικαστηρίου και αρχής και κατά παντός υπευθύνου, νομικού ή και φυσικού προσώπου, προς διαφύλαξη των δικαιωμάτων της εταιρείας και της ομάδας μας.
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένη να προβεί στις συγκεκριμένες ενέργειες καθώς αν και έχουν περάσει μόλις 72 ημέρες από την ολοκλήρωση των αγώνων της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League 2014 – 2015 και ενώ απομένει ο άπλετος χρόνος των 32 ολόκληρων ημερών μέχρι την έναρξη των αγώνων του πρωταθλήματος της Super League της περιόδου 2015 – 2016, εντούτοις μέχρι και σήμερα, κατά παγκόσμια πρωτοτυπία, δεν έχει επικυρωθεί ο βαθμολογικός πίνακας της Super League της περιόδου 2014 – 2015.
Η εταιρεία μας, ως έχουσα άμεσο έννομο συμφέρον καθώς κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Football League της περιόδου 2014 – 2015, έχει κοινοποιήσει μία σειρά επιστολών στην Super League ζητώντας την εφαρμογή των κανονισμών, οι οποίες δυστυχώς δεν έχουν προκαλέσει μέχρι και σήμερα κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Επίσης, στις 17/07/2015 κοινοποιήσαμε εξώδικο δήλωση – πρόσκληση στην Super League με την οποία ζητούσαμε την σύγκληση εντός τριών ημερών Δ.Σ. προκειμένου να επικυρωθεί ο βαθμολογικός πίνακας της περιόδου 2014 – 2015 κατά τα προβλεπόμενα στους κανονισμούς.
Η συγκεκριμένη εξώδικος δήλωση – πρόσκληση κοινοποιήθηκε σε όλους τους αρμόδιους και ενδιαφερόμενους φορείς αλλά και σε κάθε μέλος του συνεταιρισμού ξεχωριστά.
Την Δευτέρα, 20/07/2015, η Super League συγκάλεσε Δ.Σ. και ανάμεσα σε άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης συμπεριέλαβε και θέμα στον τίτλο του οποίου αναφέρεται η λέξη «επικύρωση».
Κινούμενοι καλόπιστα για άλλη μια φορά δεν θα θεωρήσουμε το συγκεκριμένο θέμα της ημερήσιας διάταξης ως «λογοπαίγνιο» που στοχεύει στην τεχνική παράταση και νομιμοποίηση της μη επικύρωσης της βαθμολογίας μέσω μιας απόφασης Δ.Σ..
Θα περιμένουμε και την αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League αναμένοντας το αυτονόητο, δηλαδή την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της περιόδου 2014 – 2015, καθώς αυτός δεν δύναται να αλλάξει».

ΠΗΓΗ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος