«Πράσινο φως» από τον Α.Σ. Άρης για τη μεταβίβαση της πλειοψηφίας των μετοχών στον 24χρονο επιχειρηματία Ρίτσαρντ Χσιάο

Δεκτή την πρόταση για μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Άρης στον επενδυτικό όμιλο με επικεφαλής τον 24χρονο επιχειρηματία Ρίτσαρντ Χσιάο, με τον οποίο βρίσκεται σε συνεχείς επαφές εσχάτως η τελευταία – και μετά τη σχετική θετική απόκριση της ΚΑΕ για το ζήτημα τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/6)- έκανε απόψε και ο ΑΣ Άρης.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη των «κιτρινόμαυρων» συνεδρίασε με μοναδικό θέμα την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου και μετά την θετική απόφασή του ορίστηκε έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΣ για τις 2 Ιουλίου, για να επικυρωθεί και τυπικά το θέμα.

Οι Θεσσαλονικείς γνωστοποίησαν την κίνησή τους, επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή τους:

«Ο Α.Σ. Άρης ανακοινώνει ότι στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, η οποία έλαβε χώρα απόψε (27/06) στα γραφεία του συλλόγου, έγινε δεκτή η πρόταση του επενδυτικού ομίλου για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Άρης Midea.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Midea, Λευτέρης Αρβανίτης, παρουσίασε αναλυτικά στο διοικητικό συμβούλιο την πρόταση του επενδυτικού ομίλου και ανέλυσε τις επαφές που έγιναν το τελευταίο διάστημα, ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία με την ΚΑΕ, αλλά και το πλάνο που υπάρχει για την «επόμενη μέρα» του Άρης. Το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση.

Επόμενο και τελικό βήμα είναι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Α.Σ., με μοναδικό θέμα την πρόταση του επενδυτικού οργανισμού για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ. Η Συνέλευση θα λάβει χώρα στο «Nick Galis Hall», την Τετάρτη 2 Ιουλίου στις 19:00. Δικαίωμα ψήφου έχουν όσα μέλη είναι τακτοποιημένα οικονομικά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος