Ο Πελέ επιστρέφει σπίτι του

Ο Πέλε πρόκειται να βγει από το νοσοκομείο μετά την ανάρρωσή του, έπειτα από μια επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το παχύ έντερο, όπως δήλωσε σήμερα η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο.

Δεν είπε πότε ακριβώς θα φύγει από το νοσοκομείο “Albert Einstein” στο Σάο Πάολο, αλλά η εφημερίδα “Estado de Sao Paulo” ανέφερε ότι θα πάρει εξιτήριο αύριο Πέμπτη.

«Τώρα είναι πιο δυνατός και βγαίνει από το νοσοκομείο για να συνεχίσει να αναρρώνει και να νοσηλεύεται στο σπίτι, επιστρέφω σπίτι» έγραψε η κόρη του Πελέ στο Instagram.

Η Κέλι χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημοσιεύσει ενημερώσεις για τον πατέρα της κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, συμπεριλαμβανομένων βίντεο από την ανάρρωσή του.

Ο Πελέ, ο οποίος στις 23 Οκτωβρίου θα γίνει 81 ετών, υποβλήθηκε στην επέμβαση στις 4 Σεπτεμβρίου. Ήταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου τις επόμενες ημέρες, αλλά στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε δωμάτιο.

Ο Πελέ, ο μόνος παίκτης που έχει κατακτήσει τρία Παγκόσμια Κύπελλα, υπέφερε από προβλήματα στο ισχίο εδώ και χρόνια και δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια.
Οι δημόσιες εμφανίσεις του είχαν ήδη μειωθεί πριν από την πανδημία της Covid-19 και έκτοτε έχει κάνει λίγες περιττές εξόδους έξω από το σπίτι του κοντά στο Σάντος.

Ο γιος του, Εντίνιο, είπε πέρυσι ότι ο πατέρας του βρισκόταν σε κατάθλιψη, κάτι που ο Πελέ αργότερα αρνήθηκε.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος