Φαν’τ’ Σιπ: «Εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, στόχος η 2η θέση» (video)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Τζον φαν’τ’ Σιπ, παραδέχθηκε μετά το 1-1 με το Κόσοβο στην Πρίστινα για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ότι η κατάσταση για την υπόθεση-πρόκριση είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολη και τόνισε πως η «γαλανόλευκη» ομάδα δεν μπορεί παρά να έχει πλέον ως στόχο τη 2η θέση στον 2ο όμιλο.

«Πέτυχαν ένα γκολ στο τέλος του αγώνα, στο σημείο που η κρίση μας μέσα στον αγωνιστικό δεν ήταν τόσο καλή, ειδικά στην φάση του γκολ. Σκόραραν στις καθυστερήσεις, εμείς σκοράραμε προς το τέλος του ημιχρόνου. Παίξαμε με καρδιά και πάθος, ίσως η κριτική είναι λίγο άδικη στο τέλος. Είναι απογοητευτικό αν ισοφαρίζεσαι στις καθυστερήσεις, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα μας» τόνισε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε:
«Δεν έχει χαθεί η πρόκριση, αλλά είναι δύσκολα πλέον. Πρέπει να τερματίσουμε στην 2η θέση, αυτή είναι η μοναδική μας επιλογή. Η ομάδα τα έδωσε όλα για τη νίκη, σίγουρα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Όταν δεν παίρνεις τους τρεις βαθμούς, είναι δύσκολα.
Πίεση πάντα υπάρχει. Ακόμα και με το 1-0, πάλι θα είχαμε δύσκολο έργο, μιας και μόνο ο πρώτος στον όμιλο προκρίνεται. Αλλά με το 1-1 στα τελευταία λεπτά, η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει πίεση, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Σουηδία».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος