Επική ανατροπή με «σφραγίδα» Ρονάλντο η Μάντσεστερ, 3-2 την Αταλάντα (highlights)

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο, με αντεπίθεση διαρκείας στη συνέχεια και ανελέητο «σφυροκόπημα» πέτυχε την πλήρη ανατροπή με 3-2!

Η αρχή δεν ήταν λοιπόν το ήμισυ του παντός για την Αταλάντα που εξέπληξε ευχάριστα στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε πολύ νωρίς, μόλις στο 29΄ να προηγείται με 0-2 και να δίνει την εντύπωση ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα απέναντι στην ομάδα του Σόλσκιερ που πελαγοδρομούσε στο γήπεδο.
Ο Μάριο Πάσαλιτς άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με κοντινή προβολή για να διπλασιάσει το σκορ ο Ντεμιράλ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Νωρίτερα, Φρεντ και Ρονάλντο είχαν φτάσει κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο την μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου την έχασε ο Φρεντ στο 44΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο …μπήκε μια άλλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποφασισμένη να πάρει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και να κλείσει τους διαδρόμους προς τα μετόπισθεν και το πέτυχε με ασφυκτικό πρέσινγκ που έφερε σε μόνιμη θέση άμυνας την ιταλική ομάδα.

Η αρχή για την ανατροπή έγινε στο 53΄ με ωραίο πλασέ του Ράσφορντ, για να έρθει το 2-2 στο 75΄ με σουτ από κοντά του Μαγκουάιρ από εκτέλεση κόρνερ.

Το τελικό 3-2 έγραψε ο «συνήθης ύποπτος» Κριστιάνο Ρονάλντο με άψογη κεφαλιά στο 81΄, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν, εκτός των άλλων, και δοκάρι στο 58΄ με τον Μακ Τόμινεϊ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Γκρίνγουντ, Φερνάντες, Ράσφορντ, Ρονάλντο

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Ντε Ρον, Ντεμιράλ, Παλομίνο, Τζαπακόστα, Κόπμαϊνερς, Φρόιλερ, Μάεχλε, Πάσαλιτς, Ίλιτσιτς, Μουριέλ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος