ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε η αγορά του Τσούμπερ – Κάλεσμα Οφρυδόπουλου, Ρότα στον κόσμο

Η ΑΕΚ και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανακοίνωσαν σχεδόν ταυτόχρονα τη συμφωνία για την αγορά των δικαιωμάτων του Στίβεν Τσούμπερ. Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, η ΑΕΚ είχε αποφασίσει να ενεργοποιήσει το δικαίωμά της να αποκτήσει τον παίκτη, καταβάλλοντας την προσυμφωνηθείσα ρήτρα των 2.000.000 ευρώ.

Σήμερα, ανακοίνωσε «… την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Στίβεν Τσούμπερ».

Παράλληλα, η Άιντραχτ με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ενημερώνει ότι: «Η ΑΕΚ ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Στίβεν Τσούμπερ, όπως προβλεπόταν τον περασμένο Αύγουστο στη συμφωνία δανεισμού μεταξύ των δύο συλλόγων. Ο 30χρονος Ελβετός αγωνίστηκε 23 φορές με την Άιντραχτ ανάμεσα στο 2020 και το 2021, ενώ είχε υπογράψει συμβόλαιο έως το 2023».

Παράλληλα με την αγορά, ενεργοποιείται και το τριετές συμβόλαιο του παίκτη, έως το καλοκαίρι του 2025.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης στα Σπάτα, ο Στίβεν Τσούμπερ υπέγραψε το τριμερές συμφωνητικό ανάμεσα στην ΑΕΚ, την Αϊντραχτ και τον ίδιο.

Κάλεσμα Οφρυδόπουλου, Ρότα στον κόσμο

Στην παρουσία του κόσμου στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ποντάρουν πολύ στην ΑΕΚ. Μετά το χθεσινό κάλεσμα που απηύθυνε ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων του συλλόγου, τη «σκυτάλη» πήραν σήμερα ο προπονητής Σωκράτης Οφρυδόπουλος και ο Λάζαρος Ρότα.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις τους στην κάμερα του Cosmote TV, αμφότεροι στάθηκαν στη σημασία που έχει να ενισχυθεί η ΑΕΚ από τους οπαδούς της στον αγώνα της Κυριακής (8/5, 19:30) που θα κρίνει πάρα πολλά όσον αφορά τη συμμετοχή της στο Conference League της επόμενης περιόδου.

«Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι το Α και το Ω αυτής της ομάδας. Οι φίλαθλοί μας έχουν κάθε λόγο να είναι πικραμένοι εφέτος. Αλλά σε αυτές τις στιγμές στις μεγάλες οικογένειες μετράει η συσπείρωση. Και στην παρούσα φάση χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας περισσότερο από ποτέ» είπε ο Οφρυδόπουλος, ενώ στο ίδιο πνεύμα ήταν και η τοποθέτηση του Ρότα: «Δύο πράγματα χρειαζόμαστε την Κυριακή! Πάθος και τον κόσμο δίπλα μας μέχρι το τέλος».

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας που ολοκληρώνεται αύριο, οι απουσίες είναι γνωστές: Αραούχο, Γέβτιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος και ο Όγκνιεν Βράνιες που συνεχίζει να πονάει στην ποδοκνημική.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος