Πήρε Ραούλ Μπράβο ο Άρης που ενισχύεται μεταγραφικά

Γερό μεταγραφικό μπάσιμο κάνει ο Άρης Θεσσαλονίκης που θέλει να ενισχυθεί ώστε να πρωταγωνιστήσει στην Football League 2 και να κερδίσει την άνοδο στη Football League. Ήδη αποκτήθηκε ο έμπειρος Ραούλ Μπράβο, ενώ κατατέθηκε πρόταση στον Νίκο Αναστόπουλο για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας.

Ο Ραούλ Μπράβο ξεκίνησε την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία «έγραψε» 77 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, πετυχαίνοντας μάλιστα και τέσσερα γκολ είναι έτοιμος για τον τρίτο, εν Ελλάδι σταθμό στην καριέρα του μετά από Ολυμπιακό και Βέροια.

Δύο ακόμη παίκτες είναι στον δρόμο για τον Χαριλάου. Πρόκειται για τον Βασίλη Ρόβα που δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ και σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον νέο υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θόδωρο Καρυπίδη. Ο 31χρονος μέσος αγωνίστηκε στον Άρη τη σεζόν 2009-10, ενώ έχει περάσει επίσης από Προοδευτική, Ατρόμητο, Γιάννινα, ΟΦΗ, Πανιώνιο και Απόλλωνα.
Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης της ΑΕΚ, ο Μάρκος Ντούνης, που επίσης δεν υπολογίζεται από την αθηναϊκή ομάδα. Ο 23χρονος αγωνίζεται στην επίθεση και ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο, πριν καταλήξει στην ΑΕΚ. Στο πλαίσιο της γενικότερης ενίσχυσης του τεχνικού τιμ, ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε κρούση και σε έναν παλιό γνώριμο του Άρη και πρώην δικό του συνεργάτη στη Βέροια. Ο λόγος για τον Κίκε Ερνάντεθ, τον Ισπανό πρώην προπονητή του Άρη. O 56χρονος προπονητής κάθισε στον πάγκο του Άρη δυο φορές (2007) και 2008-09, ενώ πριν από δυο χρόνια διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στη Βέροια.

Ακόμα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ανακοίνωσε τυπικά και την απόκτηση του Χαβιέρ Τζινάρ. Αναλυτικά: Ο 29χρονος Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας (γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1986) βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία του Αρη. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις περίφημες ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Βέροια. Ο Τζινάρ είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U-16 της Ισπανίας.
Σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό, μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με την ομάδα της Θεσσαλονίκης οι ποδοσφαιριστές Καλογέρης Αλέξανδρος, Γεωργιάδης Νίκος, Λιόνης Μιλτιάδης–Άγγελος και Σαμαράς Δημήτρης.
Ταυτόχρονα, οι ποδοσφαιριστές Παυλίδης Χαράλαμπος, Τάτος Ανδρέας και Τσουμάνης Νίκος έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τη νέα Διοίκηση και θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Αρη.

Προπονητής προαλείφεται να είναι ο Νίκος Αναστόπουλος στον οποίο ήδη κατέθεσε πρόταση ο κ. Θόδωρος Καρυπίδης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος