Παππάς: «Ένας παλικαράς 2,10 κατέρρευσε μπροστά μας και αυτή τη στιγμή χαροπαλεύει…» (video)

Νίκος Παππάς, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στο Λαύριο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση υγείας του Στέφαν Γέλοβατς.

Ο γκαρντ της «Ένωσης» ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον συμπαίκτη του, ενώ μίλησε και για τη δική του αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Φερθήκαμε έξυπνα και ώριμα, πήραμε τις σωστές αποφάσεις και φθάσαμε στη νίκη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεκουραζόμαστε. Έχουμε κάνει πολλές ήττες, χρειαζόμαστε νίκες. Δεν είμαι σε κατάσταση να παίζω 36 λεπτά, αλλά είμαι έμπειρος, ξέρω να προφυλαχθώ και αφού το αποτέλεσμα είναι θετικό, όλα καλά. Όταν είσαι εύστοχος στην αρχή χτίζεις ψυχολογία. Έχουμε έμπειρα παιδιά, οπότε κάποια πράγματα μπαίνουν στον αυτόματο. Παίζουμε με την εμπειρία μας, με την γνώση μας, είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσουν.

Το περιστατικό με τον Γέλοβατς δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Ένας παλικαράς 2,10 κατέρρευσε μπροστά μας και αυτήν τη στιγμή χαροπαλεύειΤο μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι μία αγκαλιά στην οικογένειά του, ένα χτύπημα στην πλάτη. Τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση και τον περιμένουμε με ανυπομονησία. Μετά από τρία χειρουργεία δεν έχω την ίδια αποτελεσματικότητα. Για να αντέξουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, θέλουμε περισσότερα άτομα να μπορούν να ανταπεξέλθουν στο ροτέισον».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος