Σε μία πολύ λαμπερή τελετή στο roof garden του Δημαρχιακού Μεγάρου Αθηνών, ο Παναθηναϊκός, η ομάδα της ελληνικής πρωτεύουσας, παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας (13/7) τις νέες εμφανίσεις του για την αγωνιστική περίοδο 2026/27/.
Παρουσία όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και στελεχών της διοίκησης του ποδοσφαιρικού «τριφυλλιού», ο Παναθηναϊκός προσέφερε μία ξεχωριστή βραδιά «παρουσιάζοντας» τις τρεις νέες φανέλες του, που προετοίμασε η Adidas για τους «πράσινους».
Η πρώτη εμφάνιση λοιπόν είναι πράσινη και λιτή, με αχνές ρίγες. Στο πίσω μέρος του γιακά, κάτω από τον λαιμό, βρίσκεται η φράση «Σύλλογος Μεγάλος», ενώ στο κάτω μέρος της φανέλας έχει ενσωματωθεί μία ειδική λεπτομέρεια η οποία αποκαλύπτει, ανάλογα με τη γωνία θέασης, ένα γραφικό εμπνευσμένο από τη Λεωφόρο και τη φράση «Εδώ είναι ο Παράδεισος και η Κόλαση εδώ».
Αποτίοντας φόρο τιμής στην ιστορική έδρα του συλλόγου, το Απόστολος Νικολαΐδης» και το γνωστό σύνθημα των φίλων του «τριφυλλιού».
Η δεύτερη είναι λευκή, με μια οριζόντια ρίγα χρώματος πράσινου και σκούρου μπλε, όμως αυτό που ξεχωρίζει είναι το σήμα με το τριφύλλι, το οποίο περιείχε μέσα σε ιριδίζοντα μορφή το χάρτη της Αθήνας και «κυκλωμένο» το σημείο της Ακρόπολης. Η δε τρίτη είναι μαύρη, με πράσινες και μωβ λεπτομέρειες και το 1908 (έτος ίδρυσης του Παναθηναϊκού) ανάγλυφο μέσα στο σήμα..
Με φόντο την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, τον λόγο πήρε στην αρχή της εκδήλωσης ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «πράσινης» ΠΑΕ, Κώστας Μανωλιουδάκης, που μίλησε για την ιστορία της ελληνικής πρωτεύουσας και την σύνδεσή της με τον Παναθηναϊκό. Ακολούθησε η αρχική ομιλία του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, για να ακολουθήσει η τοποθέτηση του Γιώργου Σταθόπουλου, εμπορικού διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Στη συνέχεια μίλησε και ο Γενικός Διευθυντής του κεντρικού χορηγού της ομάδας, Γιάννης Καλαμβόκης, ενώ υπήρξε σχόλιο και από τον Διευθυντή της Adidas για την νοτιοανατολική Ευρώπη, Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο, μιας και η συγκεκριμένη εταιρεία ένδυσης είναι αυτή που δημιούργησε -και- φέτος τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού.
Ο κ. Σταυρόπουλος μάλιστα αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός επέκτεινε τη συνεργασία του με την εταιρία ένδυσης κατά μία τριετία (2029), τονίζοντας πως το «τριφύλλι» θα μπει με την Adidas στο νέο του γήπεδο και θα συμπληρώσει 120 χρόνια Ιστορίας.
Τελευταίοι μίλησαν οι «θρύλοι» του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας και Γιούρκας Σεϊταρίδης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις αναμνήσεις τους ως παίκτες του «τριφυλλιού», στο «βάρος» που έχει η συγκεκριμένη φανέλα κι ευχήθηκαν στη νέα γενιά να το ζήσει όλο αυτό, όσο πιο έντονα γίνονται.
Η βραδιά έκλεισε με την μπάντα του Δήμου Αθηναίων να παίζει τον ύμνο του Παναθηναϊκού κάτω απ’ το Δημαρχιακό Μέγαρο, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μία υπέροχη εκδήλωση των «πράσινων».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος