Παναθηναϊκός: Οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο Ουναΐ έχει ζητήσει να μείνει στο «τριφύλλι» και η Μαρσέιγ θέλει να… τελειώνει

«Ο Αζεντίν Ουναΐ δεν αναμένεται να επιστρέψει στην Ολιμπίκ Μαρσέιγ αυτό το καλοκαίρι. Ο Μαροκινός μέσος, δανεικός στον Παναθηναϊκό αυτή τη σεζόν, έχει “κερδίσει” τους Αθηναίους οπαδούς μετά από ένα ανάμεικτο ξεκίνημα.

Έχοντας πετύχει 5 γκολ και 7 ασίστ σε 37 εμφανίσεις, ο Μαροκινός καθιερώθηκε σταδιακά ως ένα απαραίτητο γρανάζι στο σύστημα του Ρουί Βιτόρια. Σύμφωνα με πληροφορίες της “La Provence”, ο Πορτογάλος προπονητής έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα την παραμονή του τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Η επιθυμία φαίνεται αμοιβαία, αφού ο 25χρονος παίκτης, που βρίσκεται σε κόντρα με τη διοίκηση της Ολιμπίκ, θα ήθελε να συνεχίσει την περιπέτεια στην Ελλάδα. Ένα σενάριο που θα ταίριαζε απόλυτα και στη Μαρσέιγ, η οποία επιθυμεί να οριστικοποιήσει αυτήν την αποχώρηση. πριν από το κλείσιμο του λογιστικού ισολογισμού που έχει οριστεί για τις 30 Ιουνίου.

Ωστόσο, υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο: το ποσό της οψιόν αγοράς, που εκτιμάται σε 11,5 εκατομμύρια ευρώ. Παρά την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Παναθηναϊκός φέρεται να μην έχει τα απαραίτητα οικονομικά εφόδια για να ασκήσει αυτήν την επιλογή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ελληνικός σύλλογος διερευνά τώρα δύο εναλλακτικές λύσεις: τη διαπραγμάτευση ενός δεύτερου δανεισμού ή την προσπάθεια εξασφάλισης μιας μόνιμης μεταγραφής με πιο ευνοϊκούς όρους. Ο Ουναΐ έχει συμβόλαιο που ισχύει μέχρι το 2027. Φαίνεται ωστόσο, απίθανο να μπορέσει να τον πουλήσει η διοίκηση της Μαρσέιγ…».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος