Παναθηναϊκός: Λοιμώδη μονοπυρήνωση με ήπια συμπτώματα ο Τεττέη

Η ατυχία συνεχίζει να «χτυπάει» αλύπητα τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τα προβλήματα σοβαρών τραυματισμών που αντιμετώπισαν οι Ίνγκι Ίνγκασον (ρήξη χιαστού, νοκ-άουτ για όλη τη σεζόν), Παύλος Παντελίδης (κάταγμα περόνης, 6-7 μήνες εκτός) και Ντάβιντε Καλάμπρια (κάκωση έξω μηνίσκου, 6 εβδομάδες εκτός), προέκυψε «θέμα» και με τον Ανδρέα Τεττέη, ο οποίος ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Τζέικομπ Νίστρουπ για την αυριανή (5/8, 21:30) πρώτη αναμέτρηση με την ΤΣΚΑ Σόφιας 1948, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League, όπως είχε αποκαλύψει ο Δανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (4/8). Εξηγώντας πως ο 25χρονος φορ δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τετάρτης (5/8, 21:30), αφού χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε.

Αργότερα την Τρίτη (4/8), ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό πως οι πρώτες κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Τεττέη έδειξαν ότι πρόκειται για λοιμώδη μονοπυρήνωση.

Η κατάσταση της υγείας του πάντως δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς τα συμπτώματα που παρουσιάζει είναι ήπια. Παρ’ όλα αυτά, η συμμετοχή του και στη δεύτερη αναμέτρηση με την ΤΣΚΑ Σόφιας 1948 στη Βουλγαρία, την προσεχή Τρίτη (11/8), θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Η επίσημη ενημέρωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

«Ο ποδοσφαιριστής μας Ανδρέας Τετέι διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου και παραμένει νοσηλευόμενος λόγω εμφάνισης λοιμώδους μονοπυρήνωσης. Ο διεθνής επιθετικός υποβάλλεται καθημερινά στον απαραίτητο κλινικοεργαστηριακό έλεγχο ώστε να εκτιμηθεί η πορεία της υγείας του».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος